Tilitoimistoala yllätti myyntiharjoittelija Epun positiivisesti

21.11.2022

Harjoittelija-Eppu-Koivusaari

Eppu Koivusaari opiskelee Haaga-Helian myynnin koulutusohjelmassa tradenomiksi. Yhtenä osana opintoja on työharjoittelujakso ”21 päivää yritysmyynnissä”, ja tämän jakson suorituspaikaksi Eppu valitsi Administerin. Harjoittelupaikaksi oli toiveena löytää riittävän iso yritys sekä työ, jossa saa tutustua myös datan mahdollisuuksiin. Administeristä Eppu kiinnostui myyntijohtaja Emil Hermanssonin esittelyn perusteella.

Aiemmissa harjoittelujaksoissa on perehdytty asiakaspalvelutyöhön sekä puhelinmyyntiin. Yritysmyynnin jaksolla Epun tavoitteena on perehtyä Administer-konsernin tilitoimistoliiketoiminnan myyntiin ja sen eri osa-alueisiin. Hän on menossa mukaan esimerkiksi myyntipäälliköiden asiakastapaamisiin. Yhden päivän ajan Eppu perehtyi myös konsernin markkinointiin.

22-vuotiaalla, Itä-Helsingistä kotoisin olevalla Epulla on opinnoissaan menossa jo toinen vuosi, kaiken kaikkiaan tradenomiopinnot kestävät noin 3,5 vuotta. Tradenomiopintojen pariin Eppu hakeutui tavoitteenaan saada hyvä perusopintopohja ja sitä kautta laajat työmahdollisuudet. Valmistumisen jälkeen Eppua kiinnostavat erityisesti myyntiä tukevat toiminnot, kuten markkinointi ja inbound-soittotyö sekä konsultatiivinen myynti.

Eppu kertoo olevansa iloisesti yllättynyt Administerista. Mielikuvissa kuivakkaalta tuntunut tilitoimistoala onkin osoittautunut värikkääksi ja tapahtumarikkaaksi.

– Minut yllätti Administerilla se, kuinka muuttuvassa tilanteessa yritys on. Täällä tapahtuu todella paljon esimerkiksi yritysostojen kautta. Administerilla on moderni ote, ja asioita kehitetään innokkaasti. Myynnissä hyödynnetään hyvin erilaisia dataan pohjautuvia työkaluja.

Administer tekee paljon yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Tarjoamme sekä harjoittelupaikkoja, kesätöitä että opinnäytetyömahdollisuuksia. Ota yhteyttä HR:ään tai jätä harjoitteluhakemus, jos työ meillä kiinnostaa!