Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto on moderni ja tehokas tapa hallinnoida yrityksen taloudellisia prosesseja ja tietoja sähköisten järjestelmien avulla. Tämä nykyaikainen lähestymistapa tarjoaa lukuisia etuja perinteiseen manuaaliseen taloushallintoon verrattuna.

eFina taloushallinnon järjestelmä

Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Automatisoi rutiineja

Sähköisen taloushallinnon avulla voit automatisoida monia rutiinitehtäviä, kuten laskutusta, kirjanpitoa ja raportointia. Tämä vähentää inhimillisten virheiden riskiä ja säästää aikaa, joka voi muuten kulua manuaalisiin toimenpiteisiin.

Reaaliaikainen näkymä talouteen

Yrityksesi taloudellinen data on helposti saatavilla ja päivitetty reaaliaikaisesti sähköisissä järjestelmissä. Tämä mahdollistaa nopean päätöksenteon ja antaa sinulle paremman näkymän yrityksesi taloudelliseen tilanteeseen.

Säästä ympäristöä

Sähköinen taloushallinto tukee myös ympäristöystävällisempää lähestymistapaa, vähentämällä paperin käyttöä ja edistämällä digitaalisia prosesseja.

eFina Mobiili

Tehokasta taloushallintoa eFina -järjestelmällä

Palvelumme perusta on sähköinen eFina-kirjanpito-ohjelma, joka on rakennettu tukemaan täysin paperitonta toimistoa ja taloushallintoa. eFinassa pyörivät niin arjen taloushallinnon rutiinit kuin osto- ja myyntilaskut, paperitta ja aina reaaliajassa. Voit myös ajaa eFinasta raportteja esimerkiksi myynnistä ja tuloskehityksestä haluamaltasi ajalta – koska tahansa, niin desktopilla kuin mobiilissakin. Sähköisen taloushallinnon avulla teet päätöksiä ajantasaisen ja oikean tiedon pohjalta.

Asiakkaanamme säästät lähes poikkeuksetta sekä aikaa että rahaa. Olemme yritysten luottokumppani ja kasvun mahdollistaja, aina perustamisesta pitkälle tulevaisuuteen. Lue asiakkaidemme kokemuksia Administerin palveluista.

 

Tutustu tarkemmin eFinaan

Millaisesta sähköisestä taloushallinnosta sinä haaveilet?

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! Palaverissa tutustutaan toimintaanne, ja saatte palaverin päätteeksi meiltä konkreettisen ehdotuksen siitä, miten taloushallintoanne voidaan tehostaa.

Haluaisitko tarjouksen tai lisätietoja sähköisen taloushallinnon palveluista?