Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme luotettavaa taloushallintoa pk-yrityksille ja organisaatioille

Administer on ulkoistetun taloushallinnon luottokumppani pienille ja keskisuurille yrityksille toimialasta riippumatta. Palvelemme niin pk-yrityksiä, pörssiyhtiöitä, kansainvälisiä konserneja kuin SOX-säännöstön alla toimivia yrityksiä. Asiakkainamme on toiminimiä, kommandiittiyhtiöitä, avoimia yhtiöitä, osakeyhtiöitä sekä säätiöitä ja yhdistyksiä – todennäköisesti sinunkin organisaatiosi saisi lisätehoa toimintaansa taloushallinnon palveluidemme avulla.

Palvelumme perusta on sähköinen eFina-kirjanpito-ohjelma, joka on rakennettu tukemaan täysin paperitonta toimistoa ja taloushallintoa. eFinassa pyörivät niin arjen taloushallinnon rutiinit kuin osto- ja myyntilaskut, paperitta ja aina reaaliajassa. Voit myös ajaa eFinasta raportteja esimerkiksi myynnistä ja tuloskehityksestä haluamaltasi ajalta – koska tahansa, niin desktopilla kuin mobiilissakin. Sähköisen taloushallinnon avulla teet päätöksiä ajantasaisen ja oikean tiedon pohjalta.

Asiakkaanamme säästät lähes poikkeuksetta sekä aikaa että rahaa. Olemme yritysten luottokumppani ja kasvun mahdollistaja, aina perustamisesta pitkälle tulevaisuuteen. Lue asiakkaidemme kokemuksia Administerin palveluista.

Haluaisitko tarjouksen tai lisätietoja sähköisen taloushallinnon palveluista?