EmCe Whistleblowing - EmCe Ilmoituskanava

EmCe Whistleblowing-ilmoituskanava

EmCe ilmoituskanava-palvelu tarjoaa helpon tavan luoda whistleblowing-ilmoituskanava, joka täyttää ilmoittajansuojelulain whistleblower- vaatimukset. Palvelu on saatavilla kaikenkokoisille yrityksille, ja tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden varmistaaksemme asianmukaisen whistleblowing-prosessin. Tutustu alla oleviin Whistleblowing-palvelupaketteihin ja tilaa esittely.

Palvelun tuottaa konserniyhtiömme EmCe Solution Partner Oy.

Tilaa Whistleblowing tästä
EmCe Whistleblowing - EmCe Ilmoituskanava

Mikä on whistleblowing?

Laki velvoittaa kaikkia organisaatioita, jotka työllistävät 50 henkeä tai enemmän ottamaan Whistleblowing-ilmoituskanavan käyttöön viimeistään 17.12.2023.

EU:n whistleblower-direktiiviin pohjautuva ilmoittajansuojelulaki velvoittaa yrityksiä tarjoamaan anonyymin ilmoituskanavan väärinkäytösten ilmoittamiseen sekä henkilöstölle että useille ulkoisille sidosryhmille.

Whistleblowing-ilmoituskanava on mekanismi tai järjestelmä, joka mahdollistaa henkilöiden tai työntekijöiden ilmoitukset epäeettisistä tai laittomista käytännöistä organisaatiossaan. Se tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen tavan tuoda esiin mahdollisia väärinkäytöksiä tai epäkohtia ilman pelkoa kostotoimista. Näiden ilmoituskanavien tarkoituksena on edistää avoimuutta ja vastuullisuutta organisaatiossa.

Whistleblowing-kanava

Ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille

Suosittelemme EmCe Whistleblowing-ilmoituskanavan käyttöönottoa myös alle 50 henkeä työllistäville yrityksille.  Kanava on pakollinen alihankintaketjussa yrityksen koosta riippumatta, mikäli päätoimija työllistää yli 50 henkeä.

Nimetön ilmoituskanava on yrityksen johdolle ja omistajille tärkeä osa riskienhallintaa. Väärinkäytökset ja turvallisuusuhat voivat ilman nimetöntä ilmoituskanavaa jäädä huomaamatta ja reagoimatta. Tällä voi olla yrityksen jatkuvuuteen merkittävä vaikutus. Ilmoituskanavan avulla ongelmiin voidaan reagoida nopeasti.

Varaa aika esittelyyn

Hinnoittelu

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelusta!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää EmCe Whistleblowing-ilmoituskanavasta!

Haluaisitko tarjouksen tai lisätietoja sähköisen taloushallinnon palveluista?