Tilitoimistopalvelut uusille yrityksille

Olitpa sitten uusi, aloittava yrittäjä tai pienen yrityksen omistaja, sähköinen taloushallinto vapauttaa aikasi yrityksesi ydintoiminnan kehittämiseen.

Tukea oman yrityksen perustamiseen

nainen-ja-puhelin

Osta taloushallinnon tarvittavat toimenpiteet yhtenä palveluna

Uuden yrityksen on alusta alkaen huolehdittava taloushallinnon oikeellisuudesta. Kun hoidamme taloushallinnon puolestasi, kirjanpitosi vastaa aina velvoitteiden ja viranomaisten vaatimuksia ja sinä saat keskittyä olennaiseen eli yrityksesi toiminnan pyörittämiseen. Saat reaaliaikaisen kuvan talouteesi missä ja milloin vain monipuolisen verkkopalvelumme ja eFina-mobiilisovelluksen avulla.

mies-lapparilla

Talouden perustoiminnot kuukausiveloituksella

Varmistamme, että taloutesi on ajan tasalla. Startti-palvelu sisältää oman, yrityksellesi nimetyn kirjanpitäjän sekä palkanlaskijan. Huolehdimme puolestasi laskutuksesta, kuukausittaisesta kirjanpidosta sekä verotuksesta.

Laajat lisäpalvelumahdollisuudet takaavat, että tämä talouspalvelu vastaa tarpeitasi myös yrityksesi kasvaessa.

nuori-mies-tyotilassa

Tukea yrityksesi alkutaipaleelle

Jotta yrityksesi alkutaival kävisi mahdollisimman sujuvasti, saat meiltä tukea taloushallinnon toimintojen pystyttämiseen. Autamme yrityksesi pankkiyhteyden avaamisessa, opastamme taloushallinnon käyttämään eFina-ohjelmistoa ja istumme alas juttelemaan kanssasi aloitus- ja seurantapalavereissa. Matkan varrella nouseviin kysymyksiin saat vastauksen perusneuvontapalvelustamme.