Tilitoimistopalvelut uusille yrityksille

Astuessasi liike-elämän polulle, tarvitset kumppanin, joka ymmärtää uuden yrityksen ainutlaatuiset tarpeet. Alusta alkaen autamme sinua rakentamaan vankkaa taloudellista perustaa, huolehtien kirjanpidosta, palkkahallinnosta, veroilmoituksista ja kaikista muista liiketoimintaasi liittyvistä talousasioista.

Tukea oman yrityksen perustamiseen

nainen-ja-puhelin

Uuden yrityksen taloushallinto

Uuden yrityksen on alusta alkaen huolehdittava taloushallinnon oikeellisuudesta. Kun hoidamme taloushallinnon puolestasi, kirjanpitosi vastaa aina velvoitteiden ja viranomaisten vaatimuksia ja sinä saat keskittyä olennaiseen eli yrityksesi toiminnan pyörittämiseen. Saat reaaliaikaisen kuvan talouteesi missä ja milloin vain monipuolisen verkkopalvelumme ja eFina-mobiilisovelluksen avulla.

mies-lapparilla

Talouden perustoiminnot kuukausiveloituksella

Varmistamme, että taloutesi on ajan tasalla. Startti-palvelu sisältää oman, yrityksellesi nimetyn kirjanpitäjän sekä palkanlaskijan. Huolehdimme puolestasi laskutuksesta, kuukausittaisesta kirjanpidosta sekä verotuksesta.

Laajat lisäpalvelumahdollisuudet takaavat, että tämä talouspalvelu vastaa tarpeitasi myös yrityksesi kasvaessa.

nuori-mies-tyotilassa

Tukea yrityksesi alkutaipaleelle

Jotta yrityksesi alkutaival kävisi mahdollisimman sujuvasti, saat meiltä tukea taloushallinnon toimintojen pystyttämiseen. Autamme yrityksesi pankkiyhteyden avaamisessa, opastamme taloushallinnon kiemuroissa ja istumme alas juttelemaan kanssasi aloitus- ja seurantapalavereissa.

Kumppanuutemme ei rajoitu pelkästään alkumetreille, vaan sitoudumme yritykseesi. Jatkamme rinnallasi, tarjoten asiantuntevaa ohjausta,  joka mahdollistaa liiketoimintasi vakaan kehityksen ja menestyksen.

Kokemuksia asiakkailtamme