Verotus

Löydä avullamme verotuksellisesti parhaat vaihtoehdot

Vastaamme tavallisiin yrityksen verotukseen ja verovähennyksiin liittyviin kysymyksiin osana normaalia taloushallinnon palveluamme. Lisäpalveluna tarjoamme myös asiantuntevaa verosuunnittelua.

Asiantuntemuksemme veroasioissa ja eri yhtiömuotojen verotuksessa on laaja ja monipuolinen. Olemme erikoistuneet erityisesti yrittäjävetoisten osakeyhtiöiden verotukseen.

Hoidamme tarvittavat ilmoitukset verottajalle

Teemme puolestasi veroilmoitukset ja kirjaamme osingot. Hoidamme yhtiösi kausiveroilmoituksen verotilille, vuosi- ja veroilmoitukset, laskemme verojen määrän ja hoidamme lisäksi muut ilmoitus- ja raportointiasiat kuntoon. Neuvomme, mitkä yhtiön kulut ovat vähennyskelpoisia. Meiltä kannattaa kysyä apua myös silloin, kun pohdit, paljonko yrityksestä kannattaa maksaa palkkaa ja paljonko nostaa osinkoina.

Veroasiantuntijamme auttavat sinua löytämään verotuksellisesti parhaan ja verolakien mukaisen vaihtoehdon myös monissa muissa tapauksissa. Autamme sinua ymmärtämään eri vaihtoehtojen kokonaisverorasituksen, jolloin sinun on helpompi tehdä yrityksen verotusta koskevia päätöksiä. Sovittaessa haemme ennakkopäätökset ja hoidamme muut poikkeusmenettelyt puolestasi.

Tarjoamme lisäpalveluna veroneuvontapalveluita tuottavan kymmenhenkisen talousjohtokontrolloinnin tiimin tueksesi. Saat käyttöösi asiantuntevan kumppanuusverkostomme osaamisen myös esimerkiksi tilanteissa, joissa tarvitset verojuristia tai haluat hakea EU-rahoitusta. Yhteistyöverkostomme avulla voitte hoitaa kauttamme myös muut kansainväliset veroasiat.

Verotuksen optimointi palveluna

Olemme paketoineet verotuksen optimoinnin selkeäksi palvelupaketiksi. Optimum-palvelumme auttaa löytämään optimaalisen tuottotason ja voitonjaon suhteen niin yritykselle kuin sen omistajillekin. Saat selkeän toimintaehdotuksen, joka auttaa tuloutuksen ja kannattavuuden optimoinnissa, parhaan verotuksellisen vaihtoehdon etsimisessä sekä toiminnan ohjauksessa. Voit valita palvelun laajuuden tarpeidesi mukaan. Palveluun kuuluvat mm. seuraavat asiat:

  • Lähtötilanteen selvitys
  • Henkilökohtaisten ja yrityksen talouslukujen läpikäynti
  • Palkanmaksun ja osingon suhde
  • Ehdotusmallien simulointi
  • Henkilökohtainen konsultointi

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää verotuspalveluistamme?