Meille töihin

Taloushallinto ei ole mitään ilman osaavia ihmisiä

Tule töihin Adminiterille, voimakas kasvumme tarvitsee lisää vastuunottajia. Olemme suuri ja vakaa alan työnantaja, jonka palkkalistoilla niin osaamisestasi kuin viihtyvyydestäsikin pidetään varmasti huolta.

Liity joukkoomme ja tuo osaamisesi osaksi Administerin tarinaa!

Työskentele missä päin Suomea tahansa.

Joustavaa työskentelyä

Administer tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden työskennellä etänä missä vain Suomessa. Haluamme tukea joustavaa työskentelytapaa, mikä tarkoittaa, että voit olla osa ammattitaitoista yhteisöämme ja silti tehdä töitä omalta mukavalta paikaltasi käsin. Olitpa sitten aurinkoisella Ahvenanmaalla tai kauniissa Kuusamossa, voit olla osa tiimiämme.

Tiedämme, että elämässä voi olla erilaisia tilanteita ja tavoitteemme on tukea työntekijöitämme tasapainottamaan työ ja muu elämä. Joustavien työaikojen avulla voit sovittaa työn elämäntilanteeseesi, olipa kyseessä sitten perhe, harrastukset tai muut velvoitteet. Haluamme, että työskentely Administerilla on sinulle paitsi ammatillisesti palkitsevaa myös henkilökohtaisesti kestävää.

Uskomme, että tyytyväiset ja tasapainoiset työntekijät ovat avainasemassa menestyksekkään työympäristön luomisessa.

Lue uratarinamme
Administer tarjoaa monipuolisia urapolkuja taloushallinnon ammattilaisille.

Kehity taloushallinnon ammattilaisena

Administer tarjoaa monipuolisia urapolkuja taloushallinnon ammattilaisille, aloittelijoista kokeneisiin. Urapolun alkuvaiheessa työharjoittelu ja avustavat tehtävät tarjoavat mahdollisuuden oppia taloushallinnon perusteet ja kerätä arvokasta kokemusta. Kehittyessäsi voit siirtyä vaativampiin rooleihin, kuten kirjanpitoon tai palkanlaskentaan, ja erikoistua haluamaasi osa-alueeseen.

Administer tarjoaa myös urakehitystukea, joka mahdollistaa etenemisen johtotehtäviin. Yhtiössä on avoin ilmapiiri, joka kannustaa ammattilaisten kehittymiseen ja vaikuttamiseen taloushallinnon alalla. Administerin urapolut ovat avoinna kaikille taloushallinnon ammattilaisille, jotka haluavat rakentaa menestyksekästä uraa alalla. Haku urapoluille tapahtuu kätevästi verkkosivuston hakulomakkeella.

Katso avoimet työpaikat