Rekrytoinnit ja soveltuvuusarviot

Rekrytointi on merkittävä strateginen päätös, jonka tavoitteena on vahvistaa yritystä uudella, motivoituneella osaajalla. Oikean henkilön valinta onnistuu parhaiten silloin, kun rekrytointi on hyvin suunniteltu, hakukriteerit ovat tarkasti määritellyt ja yrityksen tulevaisuuden tarpeet ovat selvillä. Rekrytoinnin ammattilainen tekee prosessista sujuvan ja varmistaa, että onnistutte nappaamaan parhaat osaajat riveihinne.

Onnistu rekrytoinnissa avullamme

Rekrytointi

Lähestymisemme rekrytointiin on kokonaisvaltainen. Sen sijaan, että keskittyisimme vain avoimen paikan täyttämiseen, tarkastelemme laajempaa kokonaisuutta: Olisiko nyt luonteva paikka päivittää rakenteita? Mikä on oikea palkkataso ja miltä hyödyllisin toimenkuva näyttää? Kaiken tämän jälkeen paneudumme hakukriteerien määrittelyyn, toivottuihin kyvykkyyksiin, osaamiseen ja motivaatioon.

Läpi prosessin apunamme on näppärä rekrytointiohjelma, joka takaa esihenkilöille reaaliaikaisen pääsyn tarkastelemaan muun muassa hakijaprofiileja.

Soveltuvuusarviot

Voimme auttaa oikean henkilön valinnassa myös soveltuvuusarvioinnin avulla. Selvitämme hakijan persoonallisuusprofiilin, kyvykkyyden sekä motivaation tehokkaiden testien avulla. Lopuksi käymme tulokset läpi  kanssanne.

Palvelun hyödyt

  • Kokeneen rekrytoinnin ammattilaisen johdolla rekrytoinnin onnistumisen mahdollisuus kasvaa.
  • Saat tehokkaan ja laadukkaan rekrytointiprosessin, joka toteutetaan ilman turhia riskejä.
  • Hakijoita arvostavan, avoimen hakijaviestinnän avulla rakennat parempaa työnantajakuvaa

Ota yhteyttä

Olli Mäki

Senior Sales Manager
+358 44 292 1246

Erik Paasikivi

Head of Employer Services
050 324 7666

Ottakaa minuun yhteyttä