Kirjanpidon ohjelma eFina

Sähköinen taloushallinto osoittaa yrityksesi nykytilanteen

Sähköisen taloushallinnon avulla saat reaaliaikaisen näkymän yrityksesi talouteen, etkä enää käsittele lainkaan papereita. Näin voit tehdä kaikki päätökset tuoreen tiedon pohjalta.

Joustava sähköinen kirjanpidon alustamme eFina on rakennettu tukemaan täysin paperitonta toimistoa ja taloushallintoa. eFinassa voit ajaa raportteja esimerkiksi myynnistä ja tuloskehityksestä haluamaltasi ajalta koska ja missä tahansa – niin desktopilla kuin mobiilissakin.

 

eFina – Tehoa ja tarkkuutta taloushallintoon

eFina on moderni taloushallinnon ohjelmisto, joka tehostaa yrityksesi talousprosesseja ja helpottaa päivittäistä työtäsi. Oli kyseessä sitten kirjanpito, laskutus, palkanlaskenta tai raportointi, eFina tarjoaa kattavan ja helppokäyttöisen ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi.

eFina kokoaa kaikki taloushallinnon prosessit yhteen järjestelmään, joten sinun ei tarvitse käyttää useita eri ohjelmia. Voit seurata yrityksesi taloutta reaaliaikaisesti ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä helposti.

eFina ei ole vain taloushallinnon ohjelmisto; se on kumppanisi kasvussa ja menestyksessä. Ei ole väliä, onko yrityksesi vasta aloittanut vai jo vuosia toiminut, eFina kasvaa kanssasi. Yhdessä voimme rakentaa kestävämmän ja kannattavamman tulevaisuuden liiketoiminnallesi.

eFina taloushallinnon järjestelmä

 

eFina talous- ja palkkahallinnon ohjelma.

Helppokäyttöinen ja mukautuva

eFinan käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä säästää aikaasi ja vaivaa. Lisäksi ohjelma on mukautettavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, joten voit olla varma siitä, että se palvelee juuri sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

eFina automatisoi monia rutiinitehtäviä ja vähentää inhimillisten virheiden riskiä. Näin voit olla varma siitä, että taloushallintosi on aina tarkkaa ja ajantasaista.

Ota yhteyttä ja kokeile itse

Mikäli olet kiinnostunut tehostamaan yrityksesi taloushallintoa ja säästämään aikaa ja resursseja, ota meihin yhteyttä ja kokeile eFinaa itse. Tarjoamme mielellämme ilmaisen esittelyn ja neuvomme, miten voit hyödyntää eFinan tehokkuutta omassa liiketoiminnassasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keskeiset luvut selkeiksi raporteiksi hetkessä

Administerin asiakkaana käytössäsi on myös markkinoiden kehittynein raportointijärjestelmä osana eFinaa. Tämän toiminnallisuuden avulla saat käyttöösi monipuolisen, visuaalisesti selkeän ja helposti omaksuttavan raportointikokonaisuuden.

eFina Raportit sisältää paljon eri tyyppistä informaatiota yrityksesi tilanteesta graafisessa ja numeerisessa muodossa. Olemme valinneet kokonaisuuteen tärkeimmät tiedot yrityksen johtamiseen:

  • Tilannekuva – Yrityksen tärkeimmät luvut tästä hetkestä: myynti, kulut ja muutokset
  • Kassavirta – Tarkka tieto yrityksen menneestä kassavirrasta sekä ennuste tulevasta ennennäkemättömän helposti
  • Myynti – Rullaava 12 kuukauden tiivis informaatiopaketti yrityksen myynnin kehityksestä, asiakasmäärästä, maksuajoista, keskimääräisestä laskun summasta sekä paljon muuta
  • Ostolaskut – Rullaava 12 kuukauden kattava tietopaketti tärkeimmistä ostolaskuja koskevista mittareista
  • Talous – Antaa kokonaiskuvan yhtiön tuloskunnosta ja tärkeistä kuluryhmistä, mm. henkilöstökulujen kehittymisestä

Saat eFina Raportit käyttöön ottamalla yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Administerilla. Yksi organisaatiokohtainen käyttöoikeus on veloitukseton ja lisäkäyttäjien veloitus on 49 €/kk. Kokeile raportointia itse: eFina Raportit demo

 

 

eFina Raportit sisältää lisäksi helppokäyttöisen talouden simulointityökalun, jonka avulla pystyt helposti ennustamaan tuloksen ja kassavirran eri vaihtoehdoilla. Kaikki talouden muuttujat ovat helposti säädettävissä liukukytkimien avulla ja tuloksen näet heti selkeästi graafisessa ja numeerisessa muodossa.

 

 

 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa eFinasta ja siitä, miten se voi tehostaa yrityksesi taloushallintoa? Ota yhteyttä jo tänään, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä