Taloushallinnon ohjelmisto eFina

Digitaalinen taloushallinto osoittaa yrityksesi nykytilanteen

Digitaalisen taloushallinnon avulla saat reaaliaikaisen näkymän yrityksesi talouteen, etkä enää käsittele lainkaan papereita. Näin voit tehdä kaikki päätökset tuoreen tiedon pohjalta.

Joustava digitaalinen taloushallinnon alustamme eFina on rakennettu tukemaan täysin paperitonta toimistoa ja taloushallintoa. eFinassa voit ajaa raportteja esimerkiksi myynnistä ja tuloskehityksestä haluamaltasi ajalta koska ja missä tahansa – niin desktopilla kuin mobiilissakin.

Keskeiset luvut selkeiksi raporteiksi hetkessä

Administerin asiakkaana käytössäsi on myös markkinoiden kehittynein raportointijärjestelmä osana eFinaa. Tämän toiminnallisuuden avulla saat käyttöösi monipuolisen, visuaalisesti selkeän ja helposti omaksuttavan raportointikokonaisuuden.

eFina Raportit sisältää paljon eri tyyppistä informaatiota yrityksesi tilanteesta graafisessa ja numeerisessa muodossa. Olemme valinneet kokonaisuuteen tärkeimmät tiedot yrityksen johtamiseen:

  • Tilannekuva – Yrityksen tärkeimmät luvut tästä hetkestä: myynti, kulut ja muutokset
  • Kassavirta – Tarkka tieto yrityksen menneestä kassavirrasta sekä ennuste tulevasta ennennäkemättömän helposti
  • Myynti – Rullaava 12 kuukauden tiivis informaatiopaketti yrityksen myynnin kehityksestä, asiakasmäärästä, maksuajoista, keskimääräisestä laskun summasta sekä paljon muuta
  • Ostolaskut – Rullaava 12 kuukauden kattava tietopaketti tärkeimmistä ostolaskuja koskevista mittareista
  • Talous – Antaa kokonaiskuvan yhtiön tuloskunnosta ja tärkeistä kuluryhmistä, mm. henkilöstökulujen kehittymisestä

Saat eFina Raportit käyttöön ottamalla yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Administerilla. Yksi organisaatiokohtainen käyttöoikeus on veloitukseton ja lisäkäyttäjien veloitus on 39 €/kk. Kokeile raportointia itse: eFina Raportit demo

eFina Raportit sisältää lisäksi helppokäyttöisen talouden simulointityökalun, jonka avulla pystyt helposti ennustamaan tuloksen ja kassavirran eri vaihtoehdoilla. Kaikki talouden muuttujat ovat helposti säädettävissä liukukytkimien avulla ja tuloksen näet heti selkeästi graafisessa ja numeerisessa muodossa.

Ota yhteyttä