Vuokrajohtajapalvelut

Vuokraa taloushallinnon ammattilainen yrityksesi käyttöön

Interim- eli vuokrajohtajapalvelumme kautta saat sopivan taloushallinnon ammattilaisen yrityksesi käyttöön juuri siksi aikaa, kun tarvitset. Verkostomme kautta löydämme kokeneet talousjohtajat, business- tai financial controllerit ja talouspäälliköt täyttämään yrityksesi tilapäistä tarvetta.

Vuokrajohtaja on erinomainen vaihtoehto rekrytoimiselle tilanteessa, jossa yrityksesi tarvitsee osaajan nopealla aikataululla määräajaksi.

Taloushallinnon interim-ammattilaisen palvelun ostaminen voi olla hyvä ratkaisu:

  • henkilöstövaihdoksen tapahtuessa
  • yrityskaupan yhteydessä
  • projektiluontoisessa tekemisessä, jossa tarvitaan lisäosaamista tai -resursseja taloushallinnon vaativampiin tehtäviin, joissa tekijältä vaaditaan vahvaa osaamista ja kokemusta

Kokeneet asiantuntijamme toimivat myös interim-sparraajina ja -konsultteina yhtiöiden toimitusjohtajille sekä johtoryhmille muutoksissa, joita voivat olla esimerkiksi:

  • strategian päivittäminen
  • johtamisjärjestelmän uudistaminen
  • yhtiörakenteen muokkaaminen tehokkaammaksi.

Interim-ammattilainen ottaa ohjat käsiinsä juuri siksi aikaa, kun tarvitset

Useimmiten taloushallinnon interim-ammattilaisen osaamista tarvitaan muutamasta kuukaudesta vuoden mittaiseen jaksoon. Etsimme yrityksillesi osaajan, joka voi sitoutua juuri tarvitsemaksenne ajaksi.

Taloushallinnon vuokrapalvelun voi sopia määräajaksi tai toistaiseksi jatkuvaksi. Voit hyödyntää interim-ammattilaista kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, jolloin vuokraosaaja työskentelee yrityksellesi esimerkiksi kahtena päivänä viikossa.

Näin saat yrityksellesi vuokrajohtajan

  1. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi: haluttu toimenkuva ja henkilöprofiili, aloitusaika, paikkakunta ja toimeksiannon arvioitu kesto. Kerro myös, haluatko ammattilaisen työskentelevän yrityksesi tiloissa, vai voiko toimeksiannon suorittaa osittain tai kokonaan etänä. Mikäli vuokrapalvelulle voi olla jatkotarvetta, mainitse myös sen arvioitu kesto.
  2. Etsimme antamiisi tietoihin perustuen yrityksellesi sopivan ammattilaisen omien osaajiemme joukosta tai laajan yhteistyöverkostomme kautta. Voimme esitellä sopivan ammattilaisen noin 1–2 viikon kuluttua.
  3. Järjestämme tapaamisen joko paikan päällä tai etänä, jotta pääset tutustumaan ehdokkaaseemme. Voitte arvioida toistenne sopivuutta toimeksiannon menestykselliseen suorittamiseen ja keskustella tarkemmin toimeksiannon tavoitteista.

Ota yhteyttä