Jatkuva palvelu

Kun yritys kasvaa, on tärkeää, että myös rakenteet, toimintatavat ja prosessit pysyvät perässä. Kasvun myötä myös HR:n rooli muuttuu usein operatiivisesta strategisemmaksi. Siksi on tärkeää, että kussakin kasvuvaiheessa laivaa luotsaa oikealla osaamisella ja fokuksella varustettu asiantuntija. Yrityksenne kanssa kasvava jatkuva HR-palvelumme auttaa tässä.

Tarpeisiinne räätälöidyt HR-palvelut

Räätälöimme toimivat ratkaisut tarpeisiinne – tarvitsettepa kumppania lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseen tai avainhenkilöiden sparraamiseen. Palvelumme kasvaa yrityksenne kanssa ja varmistaa, että henkilöstöhallinta tukee menestystänne yrityksenne kaikissa kasvuvaiheissa.

Palvelun hyödyt

  • Saat riveihisi sitoutuneen HR-asiantuntijan ilman työsuhteen solmimista.
  • Säännöllinen ja jatkuva palvelu takaa, että asiantuntijamme on saumaton osa tiimiänne. Hän tuntee liiketoimintanne ja henkilöstänne ja pystyy siksi tuottamaan yrityksellenne aitoa lisäarvoa.
  • Aktiivinen ote henkilöstöhallinnon kehittämiseen palvelee koko organisaatiota: tarkastelemme säännöllisin väliajoin, vastaako olemassa oleva kokonaisuus tarpeisiinne parhaalla mahdollisella tavalla.

HR:n rooli yrityksen kasvaessa

Operatiivinen / taktinen HR-rooli

Strateginen HR-rooli

HR Specialist:

Painopiste juridisten velvoitteiden täyttämisessä

HR Consultant:

Painopiste HR-prosessien aktiivisessa kehittämisessä

HR Business Partner:

Painopiste johtamisen ja osaamisen kehittämisessä

Ota yhteyttä

Olli Mäki

Senior Sales Manager
+358 44 292 1246

Erik Paasikivi

Head of Employer Services
050 324 7666

Ottakaa minuun yhteyttä