Administer yrityksenä

Tilitoimisto Administer on suomalainen digitaalisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto.  Kokonaisvaltainen palvelutarjoomamme vastaa kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin aina kirjanpidosta palkkahallintoon, laki– ja HR-palveluihin sekä talousjohtopalveluihin. Reaaliaikaisten digitaalisten ratkaisujen lisäksi tarjoamme käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joiden jatkuva koulutus takaa palvelun tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun.

Tavoitteenamme on helpottaa yritysten arkea tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat jokaisen liiketoiminnan yksilöllisiin tarpeisiin. Administerilla on useita toimipisteitä eri paikkakunnilla, mikä mahdollistaa paikallisen palvelun tarjoamisen asiakkaillemme.

Asiakkainamme on eri alan yrityksiä pörssiyhtiöistä yhden miehen konsulttitoimistoihin.

Työnantajan

Enemmän kuin perinteinen tilitoimisto

Administer on enemmän kuin perinteinen tilitoimisto – olemme yrittäjän todellinen kaveri – kumppani, joka vie taloushallintosi uudelle tasolle.  Me  uskomme, että vahvat juuret ovat menestyvän kasvun perusta. Siksi jokainen tarjoamamme palvelu on suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan asiakkaidemme liiketoiminnan juuria. Oli kyse sitten kirjanpidostapalkanlaskennasta tai verosuunnittelusta, jokainen palvelu on osa laajempaa strategiaa, jonka tavoitteena on edistää kestävää kasvua.

Haluamme olla kumppani, joka ei ainoastaan tarjoa ratkaisuja hetkellisiin tarpeisiin vaan myös auttaa asiakkaitamme luomaan vankkaa perustaa tulevaisuutta varten.

Tutustu palveluihimme
Kuva legal

Administer Group

Tilitoimisto Administer on osa  Administer groupia.

Administer Group on palkka- ja taloushallinnon palvelujen, ohjelmistopalveluiden, konsultoinnin sekä henkilöstö- ja kansainvälisten palveluiden moniosaaja. Se on Suomen suurin palkkaulkoistuskumppani ja johtava asiantuntija harmaan talouden torjunnassa. Palveluitamme käyttää yli 5000 asiakasta pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kunnat ja muut julkisen sektorin toimijat. Vuonna 1985 perustettu yritys on noteerattu Nasdaq Helsingin First North -listalla. ​​

Administer Groupin muodostavat palkkahallintopalveluita tarjoava Silta Oy, tilitoimisto Administer, asiantuntijatalo Econia Oy sekä ohjelmistoyhtiö EmCe Solution Partner Oy. Lisäksi konserniin kuuluvat mm. Adner Oy ja Kuntalaskenta Oy.

Tutustu Administer Groupiin