Paremmin hoidettua taloushallintoa kunnille ja kaupungeille

Kantava toiminta-ajatuksemme on viedä työt ulkomaiden sijasta Suomen maakuntiin.
Uskomme että suomalaisten kuntien ja yritysten taloushallinto osataan hoitaa parhaiten Suomessa, lähellä asiakasta. Konserniimme kuuluva Kuntalaskenta on hyvä valinta, kun toiveena on hankkia taloushallinnon palveluita kunnalle.

palkkapalvelut

Kotimaisen talousosaamisen puolesta

Tavoitteemme on laajentua nopeasti ja luoda lisää kotimaista työtä. Samalla autamme asiakkaitamme kasvamaan: paperiton ja reaaliaikainen taloushallinto vapauttaa aikaa ja mahdollistaa fiksun, ajantasaiseen tietoon perustuvan taloudenpidon.

case-helsinki

Kokenut kunnallishallinnon kumppani

Asiakkainamme on paljon kuntien ja kaupunkien omistamia yhtiöitä, mm. Espoon kaupunki on valinnut meidät kumppanikseen hoitamaan kaikkien tytäryhteisöjensä taloushallintoa. Meihin luottavat myös seuraavat kunnat ja kaupungit: Helsinki, Ylöjärvi, Pälkäne.

case-espoo

Asiakasreferenssi: Espoon Kaupunki

Espoon kaupunki valitsi Administer Oy:n kumppanikseen hoitamaan kaikkien tytäryhteisöjensä taloushallintoa. Kun yhteisöjen taloushallinto keskitetään yhdelle kumppanille, helpottuu konsernin hallinto huomattavasti.

”Valitsimme Administerin, koska heillä on riittävät ja vankat resurssit, hyvää osaamista ja kokemusta konserniyhtiöiden kanssa toimimisesta. Administerin avulla saamme konserniyhteisöjemme taloushallinnon tehtävät sujuviksi ja nykyaikaisesti hoidetuiksi. Säästämme sekä aikaa että rahaa kun prosessit sujuvat ja saatava tieto on luotettavaa niin konserniyhteisöjen kuin kaupungin puolella. Ja koska Administerin hinnoittelu oli myös kohdallaan oli valintamme selvä”,
Espoon rahoitusjohtaja Reijo Tuori

lansimetro

Asiakasreferenssi: Länsimetro Oy

Administerilla oli tarjouskilpailun kokonaistaloudellisesti paras sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisu tarjolla.”Valitsimme Administerin ensisijaisesti joustavan ja tarpeitamme hyvin vastaavan selainpohjaisen käyttöliittymän perusteella.”

Lue koko tarina