Paremmin hoidettua taloushallintoa.

Viemme taloushallinnon työt maakuntiin, lähelle asiakasta

Kantava toiminta-ajatuksemme on viedä työt ulkomaiden sijasta Suomen maakuntiin.
Uskomme että suomalaisten kuntien ja yritysten taloushallinto osataan hoitaa parhaiten Suomessa, lähellä asiakasta.

Tavoitteemme on laajentua nopeasti ja luoda lisää kotimaista työtä. Samalla autamme asiakkaitamme kasvamaan: paperiton ja reaaliaikainen taloushallinto vapauttaa aikaa ja mahdollistaa fiksun, ajantasaiseen tietoon perustuvan taloudenpidon.

Asiakkainamme on paljon kuntien ja kaupunkien omistamia yhtiöitä, mm. Espoon kaupunki on valinnut meidät kumppanikseen hoitamaan kaikkien tytäryhteisöjensä taloushallintoa. Meihin luottavat myös seuraavat kunnat ja kaupungit: Helsinki, Nokia, Ylöjärvi, Pälkäne.

Administer valittiin Espoon kaupungin taloushallinnon kumppaniksi

Espoon kaupunki valitsi Administer Oy:n kumppanikseen hoitamaan kaikkien tytäryhteisöjensä taloushallintoa. Kun yhteisöjen taloushallinto keskitetään yhdelle kumppanille, helpottuu konsernin hallinto huomattavasti.

”Valitsimme Administerin, koska heillä on riittävät ja vankat resurssit, hyvää osaamista ja kokemusta konserniyhtiöiden kanssa toimimisesta. Administerin avulla saamme konserniyhteisöjemme taloushallinnon tehtävät sujuviksi ja nykyaikaisesti hoidetuiksi. Säästämme sekä aikaa että rahaa kun prosessit sujuvat ja saatava tieto on luotettavaa niin konserniyhteisöjen kuin kaupungin puolella. Ja koska Administerin hinnoittelu oli myös kohdallaan oli valintamme selvä”,
Espoon rahoitusjohtaja Reijo Tuori

Administer Länsimetro Oy:n taloushallinnon kumppanina vuodesta 2007

Administerilla oli tarjouskilpailun kokonaistaloudellisesti paras sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisu tarjolla. Länsimetron toimitusjohtaja Matti Kokkinen kommentoi Administerin valintaan johtaneita päätöksentekokriteereitä näin:

”Valitsimme Administerin ensisijaisesti joustavan ja tarpeitamme hyvin vastaavan selainpohjaisen käyttöliittymän perusteella. Administerin referenssiasiakkaiden kanssa käytyjen keskustelujen perusteella laatupisteet nousivat edelleen ja lopputulos oli, että Administer oli sekä edullisin ratkaisu että laadullisesti erittäin hyvä vaihto-ehto. Luonnollisesti myös Helsingin kaupungilta saatu positiivinen palaute heidän asiakkuudestaan Administerin kanssa oli merkittävä päätöstä tehtäessä.”

“Administer hoitaa Länsimetron koko taloushallinnon nykyaikaisin, sähköisin välinein. Tämä tarkoittaa paperittomuutta, reaaliaikaisuutta ja rutiinien vaivatonta hoitamista aikaa ja kustannuksia säästäen. Kaikki perusasiointi tapahtuu ajasta ja paikasta riippumatta selainpohjaisesti verkossa, lisäksi Administer on dedikoinut virtuaalisen talousosaston Länsimetron käyttöön. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme.”
Länsimetron toimitusjohtaja Matti Kokkinen

Haluatko kuulla lisää?

Tästä aiheesta täytyy kuulla enemmän. Ottakaa minuun yhteyttä, haluan keskustella lisää.

Ottakaa minuun yhteyttä