Parempaa taloushallintoa kunnille ja kaupungeille

Tarjoamme kunnille ja kaupungeille innovatiivisia palveluita, jotka tehostavat ja parantavat talouden hallintaa. Huippuosaava tiimimme on omistautunut tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempaa taloushallintoa. Tutustu ratkaisuihimme ja ota askel kohti tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää taloudenhoitoa.

Konserniimme kuuluva Kuntalaskenta on hyvä valinta, kun toiveena on hankkia taloushallinnon palveluita kunnalle.

palkkapalvelut

Palveluihimme kuuluvat:

  • Taloushallinnon ulkoistus: Hoidamme taloushallintanne puolestanne, jotta te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne.
  • Taloushallinnon konsultointi: Autamme teitä kehittämään taloushallintoanne ja parantamaan talouden ennustettavuutta.
  • Taloushallinnon koulutus: Tarjoamme koulutusta ja tukea taloushallintoon liittyvissä asioissa.

Ota askel kohti tehokkaampaa ja läpinäkyvämpää taloudenhoitoa!

Lue lisää
case-helsinki

Kokenut kunnallishallinnon kumppani

Asiakkainamme on paljon kuntien ja kaupunkien omistamia yhtiöitä, mm. Espoon kaupunki on valinnut meidät kumppanikseen hoitamaan kaikkien tytäryhteisöjensä taloushallintoa. Meihin luottavat myös seuraavat kunnat ja kaupungit: Helsinki, Ylöjärvi, Pälkäne.

case-espoo

Asiakasreferenssi: Espoon Kaupunki

Espoon kaupunki valitsi Administer Oy:n kumppanikseen hoitamaan kaikkien tytäryhteisöjensä taloushallintoa. Kun yhteisöjen taloushallinto keskitetään yhdelle kumppanille, helpottuu konsernin hallinto huomattavasti.

”Valitsimme Administerin, koska heillä on riittävät ja vankat resurssit, hyvää osaamista ja kokemusta konserniyhtiöiden kanssa toimimisesta. Administerin avulla saamme konserniyhteisöjemme taloushallinnon tehtävät sujuviksi ja nykyaikaisesti hoidetuiksi. Säästämme sekä aikaa että rahaa kun prosessit sujuvat ja saatava tieto on luotettavaa niin konserniyhteisöjen kuin kaupungin puolella. Ja koska Administerin hinnoittelu oli myös kohdallaan oli valintamme selvä”,
Espoon rahoitusjohtaja Reijo Tuori