eFina Mobiili – markkinoiden älykkäin taloushallintosovellus

Administer-eFinaMobiili

 

eFina Mobiili yhdistää ainutlaatuisella tavalla mobiiliskannerin ja yrityksen reaaliaikaisen taloustiedon. Skannaa helposti kuitit, liitteet sekä muu taloushallinnon aineisto ja tarkasta yhdellä silmäyksellä yrityksesi tärkeimmät luvut. Lisäksi suositun kuittiskannerin uusi, kätevä toiminto täyttää kuittiin liittyvät tiedot automaattisesti kalenteristasi. Ota eFina Mobiili käyttöösi heti – säästät aikaa, helpotat arkea ja teet ajantasaiseen taloustietoon perustuvia päätöksiä.

Kuitit kuntoon – eFina kuittiskanneri

Helppokäyttöisellä skannerilla toimitat meille kaikki taloushallintoon kuuluvat aineistot kuten kuitit, erilaiset liitteet, verokortit ym. Toimitetun aineiston liittäminen tapahtumiin, esim. luottokorttilaskuun tehdään eFinassa.

Kuitit kuntoon eFina Mobiiliskannerilla

Lue ohje: Näin kuvaat kuitit oikein

 

Kululasku kuitista 10 sekunnissa

Voit laatia kululaskun suoraan kuitin kuvaamisen jälkeen, ilman erillistä kirjautumista eFinan matka- ja kululaskusovellukseen. Toiminto nopeuttaa huomattavasti tilanteita, joissa yritys tilittää ostohinnan työntekijän tilille. Tämän nopeampaa ja helpompaa kululaskun tekeminen ei enää voisi olla!

Kululasku kuitista 10 sekunnissa

 

Automaattinen tietojen tunnistus

OCR-tunnistus vapauttaa tietojen käsinsyötöstä. eFina tunnistaa tiedot kuittiskannerilla kuvaamastasi kuitista. Oleellinen tieto kuitilta siirtyy eFinaan automaattisesti, ja voit saman tien tallentaa esimerkiksi tapaamisen syyn, mukana olleet henkilöt ym. haluamaasi tietoa kuitista. Tunnistettua tietoa rikastetaan tunnistamalla myyjäyritys ja toimiala.

Automaattinen tietojen tunnistus - OCR

 

Ei enää kululaskujen täyttämistä –
Kalenterista tiedot kuitille

Kuitin skannaamisen yhteydessä eFina Mobiili näyttää kalenterisi, ja pääset hakemaan kuittiin liittyvän tapahtuman yhdellä klikkauksella. Esimerkiksi työlounaan osallistujat, tapaamispaikka ja aihe yhdistyvät kuitin lisätietokenttään automaattisesti. Tarvittaessa voit edelleen täydentää tietoja manuaalisesti.

Ei enää kululaskujen täyttämistä - Kalenterista tiedot kuitille

 

Skannatut kuitit

Voit tarkastella eFina Mobiilin kautta kätevästi skannattuja liitetiedostoja – esimerkiksi kuitteja. Saat näkyviin kaikkien mobiiliskannerilla skannaamiesi liitetiedostojen listanäkymän, josta pääset kätevästi katsomaan yksittäisiä liitteitä.

Skannatut kuitit

 

eFina Mobiili tuo avainluvut taskuusi

eFina Mobiili on taskussa kulkeva talouden navigaattori. Se näyttää yrityksesi tärkeimmät luvut nopeasti graafisessa muodossa – yksi silmäys riittää. eFina Mobiilin avulla tiedät joka hetki, missä mennään ja osaat valita oikean suunnan! Kuinka paljon kassassa on rahaa ensi viikolla? Pitäisikö myyntiin laittaa lisää paukkuja?

eFina Mobiili tuo avainluvut taskuusi

 

Palkkalaskelmat siirtyivät mobiiliin

eFina Mobiilin käyttäjät voivat tarkastella helposti ja tietoturvallisesti omia palkkalaskelmiaan, joko suoraan älypuhelimesta tai eFina web-käyttöliittymästä. Palkkalaskemat voi ladata myös PDF-muodossa.

Palkkalaskelmat siirtyivät mobiiliin

 

Ilmoitus uudesta palkkalaskelmasta

eFina Mobiili ilmoittaa käyttäjälle aina uuden palkkalaskelman ilmestymisen.

Ilmoitus uudesta palkkalaskelmasta

 

Henkilötietojen hallinta

eFina Mobiilin avulla voit päivittää palkkojen henkilötietoja suoraan sovelluksen kautta juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi pääset päivittämään tietoja edelleen entiseen tapaan myös eFinan verkkopalvelun kautta.

Henkilötietojen hallinta

 

 

Dokumenttien käsittely

eFina Mobiiliskanneri sisältää myös dokumenttien skannaustoiminnon. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen käyttäjä voi toimittaa luottamuksellisia dokumentteja palkka- ja taloushallintoon. Lisäksi ostolasku-valinnalla mobiiliskanneri vie skannatun ostolaskun suoraan eFinan ostolaskujen käsittelyyn.

Tallennustoiminto täyttää uuden GDPR tietosuojasäännöksen mukaiset vaatimukset ja tiedot siirtyvät aina tietoturvallisesti ja salattuna. Luottamuksellista aineistoa ei enää tule lähettää sähköpostitse.

Dokumenttien käsittely

 

eFina Mobiili lyhyesti

• Skannaustoiminto: kuitit ja esim. ostolaskujen liitteet
• Tuo kuitille lisätiedot kalenterista älykkäästi
• Yrityksesi avainluvut graafisessa ja havainnollisessa muodossa
• Palkkalaskelmat aina mukana
• Helppo käyttää missä ja milloin vain
• Luotettava ja tietoturvallinen käyttöliittymä
• Toimii Apple-, Android- ja Windows-pohjaisilla mobiililaitteilla
• Ilmainen

 

Lataa eFina Mobiili

AppleStoreGoogle PlayWindows kauppa

 

Ottakaa minuun yhteyttä