eFina Mobiili 

Markkinoiden älykkäin taloushallintosovellus – reaaliaikainen taloustieto saatavillasi milloin tahansa

eFina Mobiilissa kuvaat kuitit, liitteet ja muut taloushallinnon aineistot nopeasti vaikka tien päällä sekä pysyt ajantasalla yrityksesi tärkeimmistä luvuista yhdellä silmäyksellä. Lisäksi kuittiskannerin kätevä toiminto täyttää kuittiin liittyvät tiedot automaattisesti kalenteristasi.

 

eFina Mobiili Markkinoiden älykkäin taloushallintosovellus

eFina Mobiili lyhyesti:

  • Ostolaskujen hyväksyntä mobiilissa
  • Skannaustoiminto: kuittiskanneri ja esim. ostolaskujen liitteet
  • Tuo kuitille lisätiedot kalenterista älykkäästi
  • Yrityksesi avainluvut graafisessa ja havainnollisessa muodossa
  • Palkkalaskelmat aina mukana
  • Helppo käyttää missä ja milloin vain
  • Luotettava ja tietoturvallinen käyttöliittymä
  • Toimii Apple-, Android- ja Windows-pohjaisilla mobiililaitteilla
  • Ilmainen

Lataa eFina Mobiili omasta sovelluskaupastasi

AppleStoreGoogle Play

Uutta! Ostolaskujen hyväksyntä mobiilissa

Ostolaskun hyväksyntä eFina Mobiililla on helppoa. Hyväksyntään pääset valikon kohdasta ”Ostolaskut”, jolloin saat näkyviin luettelon hyväksyttävistä ostolaskuista. Ostolaskun tarkemmat tiedot näkyvät klikkaamalla kyseistä ostolaskua ja kuva laskusta avautuu kohdasta ”Lataa ostolasku”.

Saat uuden sovellusversion ja uuden ostolaskujen hyväksyntä -toiminnon käyttöösi, kun päivität sovelluksen uusimpaan versioon sovelluskaupassasi. Ota eFina Mobiilin käyttöösi heti – säästät aikaa, helpotat arkea ja teet ajantasaiseen taloustietoon perustuvia päätöksiä.

eFina Mobiililla käsittelet ostolaskut helposti ja nopeasti

Automaattinen matkalasku

Laadi matkalasku täysin automaattisesti GPS-paikannuksen avulla. Tämän nopeampaa ja helpompaa matkalaskun tekeminen ei enää voisi olla!

Automaattinen matkalasku

Dark mode -toiminto helpottaa ilta- ja yökäyttöä

Teetkö sinäkin töitä iltamyöhällä? Työpäivät joskus venyvät, näin kertoo myös eFinan käyttäjädatamme. Vilkkaimmat sovelluksen käyttöajat ovat toimistoaikaan klo 8 – 16 ja jälleen illalla klo 21 alkaen. Silloin hyödynnetään paljon eFinan mobiilisovellusta.  Dark mode -toiminnon ansiosta eFinaa on mukava käyttää myös syksyn hämärinä iltoina.

eFina-mobiili dark-mode

Kululasku kuitista 10 sekunnissa

Voit laatia kululaskun suoraan kuitin kuvaamisen jälkeen, ilman erillistä kirjautumista eFinan matka- ja kululaskusovellukseen. Toiminto nopeuttaa huomattavasti tilanteita, joissa yritys tilittää ostohinnan työntekijän tilille. Tämän nopeampaa ja helpompaa kululaskun tekeminen ei enää voisi olla!

eFina kululasku kuitista 10 sekunnissa

Kuitit kuntoon – eFina kuittiskanneri

Helppokäyttöisellä skannerilla toimitat meille kaikki taloushallintoon kuuluvat aineistot kuten kuitit, erilaiset liitteet, verokortit ym. Toimitetun aineiston liittäminen tapahtumiin, esim. luottokorttilaskuun tehdään eFinassa.

 eFina Mobiilissa skannaat kuitit talteen

Näin käytät kuittiskanneria: eFina Mobiilin kuittiskannerin käyttöohje

Automaattinen tietojen tunnistus

OCR-tunnistus vapauttaa tietojen käsinsyötöstä. eFina tunnistaa tiedot kuittiskannerilla kuvaamastasi kuitista. Oleellinen tieto kuitilta siirtyy eFinaan automaattisesti, ja voit saman tien tallentaa esimerkiksi tapaamisen syyn, mukana olleet henkilöt ym. haluamaasi tietoa kuitista. Tunnistettua tietoa rikastetaan tunnistamalla myyjäyritys ja toimiala.

Automaattinen tietojen tunnistus kuitilta

Ei enää kululaskujen täyttämistä –
Kalenterista tiedot kuitille

Kuitin skannaamisen yhteydessä eFina Mobiili näyttää kalenterisi, ja pääset hakemaan kuittiin liittyvän tapahtuman yhdellä klikkauksella. Esimerkiksi työlounaan osallistujat, tapaamispaikka ja aihe yhdistyvät kuitin lisätietokenttään automaattisesti. Tarvittaessa voit edelleen täydentää tietoja manuaalisesti.

eFina Mobiili yhdistää kuitin ja kalenterisi

Näin käytät eFina Mobiilin kalenteria: Kalenteritoiminnon käyttöohjeet

Skannatut kuitit

Voit tarkastella eFina Mobiilin kautta kätevästi skannattuja liitetiedostoja – esimerkiksi kuitteja. Saat näkyviin kaikkien mobiiliskannerilla skannaamiesi liitetiedostojen listanäkymän, josta pääset kätevästi katsomaan yksittäisiä liitteitä.

eFinan kuittiskanneri

eFina Mobiili tuo avainluvut taskuusi

eFina Mobiili on taskussa kulkeva talouden navigaattori. Se näyttää yrityksesi tärkeimmät luvut nopeasti graafisessa muodossa – yksi silmäys riittää. eFina Mobiilin avulla tiedät joka hetki, missä mennään ja osaat valita oikean suunnan! Kuinka paljon kassassa on rahaa ensi viikolla? Pitäisikö myyntiin laittaa lisää paukkuja?

Avainluvut suoraan puhelimeesi

Palkkalaskelmat siirtyivät mobiiliin

eFina Mobiilin käyttäjät voivat tarkastella helposti ja tietoturvallisesti omia palkkalaskelmiaan, joko suoraan älypuhelimesta tai eFina web-käyttöliittymästä. Palkkalaskemat voi ladata myös PDF-muodossa.

Palkkalaskelmat suoraan puhelimeesi

Ilmoitus uudesta palkkalaskelmasta

eFina Mobiili ilmoittaa käyttäjälle aina uuden palkkalaskelman ilmestymisen.

Ilmoitus uudesta palkkalaskelmasta puhelimeesi

Henkilötietojen hallinta

eFina Mobiilin avulla voit päivittää palkkojen henkilötietoja suoraan sovelluksen kautta juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi pääset päivittämään tietoja edelleen entiseen tapaan myös eFinan verkkopalvelun kautta

eFina Mobiilissa päivität henkilötiedot helposti

Tavoita omat yhteyshenkilösi helposti

Jokaiselle Administerin asiakkaalle on nimetty omat yhteyshenkilöt eri tehtäviin ja löydät heidän yhteystietonsa kätevästi eFina Mobiilin yhteyshenkilöt -sivulta. Yhteystietojen lisäksi käytettävissäsi on henkilön paikallaolotieto helpottamaan yhteydenottoa. Ei enää turhia soittoja.

Tavoita omat
yhteyshenkilösi helposti –
eFina Mobiilin avulla

Tiedoston lähetys vaivattomasti

eFina Mobiili sisältää arkea helpottavan toiminnon, jonka avulla liitteiden lähettäminen on kivutonta ja nopeaa. Toiminnon avulla lähetät tiedostot ja liitteet, kuten sähköpostilla tulleet kuitit, laskut tai muun aineiston eFinaan suoraan puhelimestasi. Esimerkiksi sähköpostiin tulleet matkaliput ja laskut saat liitettyä ja lähetettyä jatkokäsittelyyn eFinaan parilla klikkauksella. Toiminto on käytettävissä puhelimen lähetä / jaa toiminnolla.eFina Mobiililla lähetät tiedostot vaivattomasti jatkokäsittelyyn

Kuvan automaattinen rajaus

Kuvaa ei tarvitse käsin raja ja eFina Mobiili osaa rajata kuvasta ylimääräisen taustan pois automaattisesti. Tuloksena saat laadukkaan kuvan kuitista.

eFina Mobiili rajaa kuvan automaattisesti

Tynnyrivääristymän oikaisu

Toisinaan kuitin kuvaus suoraan yläpuolelta ei ole mahdollista tai kuvaus suoritetaan epähuomiossa hiukan vinossa. eFina Mobiili osaa korjata tynnyrivääristymän automaattisesti ja suoristaa kuvan.

eFina Mobiili oikaisee kuvan automaattisesti

Dokumenttien käsittely

eFina Mobiiliskanneri sisältää myös dokumenttien skannaustoiminnon. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen käyttäjä voi toimittaa luottamuksellisia dokumentteja palkka- ja taloushallintoon. Lisäksi ostolasku-valinnalla mobiiliskanneri vie skannatun ostolaskun suoraan eFinan ostolaskujen käsittelyyn.

Tallennustoiminto täyttää uuden GDPR-tietosuojasäännöksen mukaiset vaatimukset ja tiedot siirtyvät aina tietoturvallisesti ja salattuna. Luottamuksellista aineistoa ei enää tule lähettää sähköpostitse.

eFina Mobiilissa dokumenttien skannaus helposti

Ota yhteyttä