Kirjanpito

Hyvin hoidettu kirjanpito on kasvun perusta

Kirjanpitopalvelumme tarjoaa vakaan pohjan liiketoiminnallesi ja ajantasaista tietoa päätösten perustaksi. Hoidamme taloushallinnon rutiinit ja lain vaatimat velvollisuudet puolestasi, jotta sinä voit keskittyä ydintoiminta-alueesi kasvumahdollisuuksiin.

Lakisääteisestä velvollisuudesta johtamisen työkaluksi

Kirjanpito on yritysten lakisääteinen velvollisuus, jonka laadusta ei voi tinkiä. Tarjoamme kaikki pk-yritysten lakisääteiset kirjanpitopalvelut vankalla ammattitaidolla. Lisäksi kasvatamme kirjanpidon välttämättömyydestä hyötyä tuottavaksi investoinniksi: autamme tulkitsemaan lukuja, jotta sinä voit hyödyntää niitä toimintasi suunnittelussa.

eFina-järjestelmä tarjoaa kirjanpidon automaattisesti suoriteperusteisena: suorite kirjataan päivälle, jona tuote tai palvelu vaihtaa omistajaa. Kirjanpitopalveluidemme ansiosta tiedät aina, missä mennään tuottojen, kulujen, omaisuuden, varojen ja velkojen suhteen. Erityispalveluna me neuvomme raportoinnin lisäksi, miten voit suunnitella tulevaisuutta helpommin hyvän kirjanpidon tuottaman tiedon avulla.

Hyvin hoidettu kirjanpito takaa, että yrityksen taloudellisessa tilanteessa ei tule yllätyksiä. Meidän kanssamme sinulle ei tule myöskään yllätyksiä viranomaisten kanssa, sillä me huolehdimme lain vaatimista raportoinneista.

Haluaisitko tarjouksen tai lisätietoja kirjanpidosta?