Kirjanpito ja raportointi – johda tiedolla 

Tiedolla johtaminen on helppoa, kun kirjanpitopalvelumme tarjoaa ajantasaista tietoa päätösten perustaksi. Hoidamme rutiinit ja lain vaatimat velvollisuudet puolestasi, jotta voit keskittyä ydintoiminta-alueesi kasvumahdollisuuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme luotettavaa kumppanuutta yrityksesi kasvun tueksi.

Lakisääteisestä velvollisuudesta johtamisen työkaluksi

Kirjanpidon voi kasvattaa välttämättömyydestä hyötyä tuottavaksi investoinniksi, jos käyttää tietoa yrityksen toimintojen jatkuvaan suunnitteluun. Tiedolla johtaminen vaatii pitkäjänteisyyttä – ratkaisujen jälkeen on palattava seuraavalla tilikaudella arvioimaan, minkälaisia tuloksia syntyi.

Tarjoamiemme kirjanpitopalveluiden ansiosta tiedät koko ajan tismalleen, missä mennään tuottojen, kulujen, omaisuuden, varojen ja velkojen suhteen. Erityispalveluna me neuvomme raportoinnin lisäksi, miten voit suunnitella tulevaisuutta helpommin tiedon valossa.

Valistuneet päätökset takaavat, että yrityksen taloudellisessa tilanteessa ei tule yllätyksiä. Yllätyksiä ei tule myöskään viranomaisten kanssa, sillä me huolehdimme lain vaatimista raportoinneista. Säilytämme tositteitasi sähköisesti arkistoituina vaaditut kuusi vuotta ja tilikauden tietoja kymmenen vuotta. Olemme yrityksen luottokumppani pitkälle tulevaisuuteen.

Ketterä työkalu tiedolla johtamisen tueksi – eFina

Paperittomasta eFina-järjestelmästä saat aina reaaliaikaista tietoa taloudestasi. Kätevä mobiilisovellus varmistaa, että analyysi nykytilasta onnistuu yhtä hyvin työmatkalla kuin toimistolla. Saat ajantasaisen tuloslaskelman ja sen tarkat kirjaustiedot esiin hetkessä esimerkiksi hallituksen kokouksessa.

eFina tarjoaa kirjanpidon automaattisesti suoriteperusteisena: suorite kirjataan päivälle, jona tuote tai palvelu vaihtaa omistajaa. Kun yhdistämme suoriteperustaisen kirjanpidon ja raportoinnin kuukausijaksotukset, saat aina ajantasaista tietoa yrityksesi todellisesta taloustilanteesta. Palvelumme takaa, että voit tehdä valistuneita päätöksiä läpi vuoden.

Tositetietojen luotettava rekisteröinti sähköiseen järjestelmään helpottaa joka tapauksessa joskus ilmenevää selvitystyötä, sillä tositteet ovat saatavilla milloin ja mistä käsin tahansa.

Palvelemme niin PK-yrityksiä, pörssiyhtiöitä, kansainvälisiä konserneja kuin SOX-säännöstön alla toimivia yrityksiä. Asiakkainamme on niin toiminimiä, kommandiittiyhtiöitä, avoimia yhtiöitä kuin osakeyhtiöitä sekä säätiöitä ja yhdistyksiä. Liiketoimintasi malli on meille taatusti tuttu, ja osaamme lähteä tukemaan sen turvallisessa kasvussa.

Johda liiketoimintaasi tiedolla näiden kirjanpidon ja raportoinnin palveluidemme avulla:

  • Suoriteperusteinen kirjanpito
  • Ajantasaista dataa johtamisen tueksi
  • Missä vain käytettävä mobiilisovellus
  • Tietoturvallinen ja selkeä sähköinen arkistointi

 

Haluatko kuulla lisää sähköisestä kirjanpidosta?