Raportoinnilla tarkkaa tietoa päätöksentekoon

Yrityksen talouden raportointi pitää sinut ajan tasalla tärkeistä luvuista. Paperittomasta eFina-järjestelmästä saat aina reaaliaikaista tietoa yrityksesi taloudesta. Raportointi kuuluu eFina-palveluun ilman lisäveloitusta. Tämä mahdollistaa paremmat päätökset ja yrityksen tehokkaamman johtamisen. Avullamme saat ajantasaisen ja tarkan kuvan yrityksesi taloudellisesta tilanteesta, autamme sinua navigoimaan kohti kestävää kasvua ja menestystä. Kattavat raportointipalvelut aina apunasi.

Administer eFina Raportti

Reaaliaikainen raportointi veloituksetta arjen ja päätösten tukena

eFinassa käytössäsi on visuaalisesti selkeä ja helposti ymmärrettävä talousraportointi kaikista yrityksesi talouden tärkeimmistä tunnusluvuista. Perusraportointi sisältyy veloituksetta eFina-palveluun. Raportointi tuottaa säännöllistä ja reaaliaikaista tietoa yrityksesi talouden tilanteesta ja pääset porautumaan suoraan raportista tarvittaessa tositetasolle asti. Tämä auttaa sinua ymmärtämään yrityksesi taloudellista tilaa syvällisemmin  ja suunnittelemaan tulevaisuutta todelliseen tietoon pohjautuen.

Administer eFina Raportti tabletissa

Miksi raportointi kannattaa?

  • Ymmärrettävä ja helppokäyttöinen näkymä yrityksesi kannalta keskeisiin ja tärkeimpiin avainlukuihin.
  • Valmiit perusraportit ovat heti käytössäsi.
  • Raportointi on käytettävissäsi suoraan eFinasta.
  • Kustannustehokas, koska et tarvitse erillistä raportointijärjestelmää.
  • Automaattiset raportit suoraan sähköpostiisi, esim. viikoittain.

Asiakaskohtaiset raportit ovat helposti räätälöitävissä tarpeiden mukaan ja saat raportoinnin ja analytiikan asiantuntijoidemme osaamisen tueksesi.

Administer eFina Raportti näyttö

Talouden luvut taskussa – käytä missä ja milloin vain

eFina-mobiilisovelluksen ansiosta analyysi nykytilasta onnistuu yhtä hyvin työmatkalla kuin toimistolla. Saat ajantasaisen tuloslaskelman ja sen tarkat kirjaustiedot esiin milloin tahansa.

Lue lisää eFina Mobiilista
Administer eFinaRaportti laptopissa

Asiantuntijan apua raporttien analysointiin ja suositukset liiketoiminnan parhaaksi

Raportointipalvelumme sisältävät paitsi tarkat ja ajantasaiset tiedot, myös asiantuntijoidemme analyysit ja suositukset. Autamme sinua tulkitsemaan raporttien tietoja ja hyödyntämään niitä yrityksesi parhaaksi.

Lue lisää raportoinnista ja analytiikasta
Administer eFina Raportti laptop2

Räätälöidyt tarpeet täyttävä raportointi

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä raportit juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan, varmistaen, että saat juuri ne tiedot, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Räätälöidyt taloushallinnon raportit eivät ole vain numeroita paperilla; ne ovat työkaluja, jotka tukevat yrityksen kasvua, innovaatiota ja kestävää kehitystä.

Lue lisää räätälöidyistä raporteista

Kiinnostuitko raportoinnista?

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai aloittaaksesi raportointipalveluiden käytön. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua saavuttamaan yrityksesi taloudelliset tavoitteet.