Talousjohtopalvelut

Administerin talousjohtopalvelu auttaa yrityksiä menestymään

Administerin talousjohtopalvelu tarjoaa yrityksille tarvittavat resurssit, tiedon ja neuvonan talouden ja hallinnon hallinnassa. Asiakkaanamme varmistat, että saat tukea ylimmän johdon päätöksille juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Tarjoamme ulkopuolista näkemystä yrityksesi tilanteeseen ja tukea toimintamallien kehittämiseen erilaisissa tilanteissa. Olipa kyseessä sitten kasvupyrähdys, yrityskauppa, rekisteröinti- ja muutosasiat, rahoituksen suunnittelu tai markkinanäkymien haasteet, olemme täällä auttamassa.

quote

“Startup-yrityksen päätöksenteossa on tarvetta ajankohtaisille ja tarkoille taloushallinnon luvuille, muttei välttämättä varaa tai tarvetta täysipäiväisen talousjohtajan palkkaamiseen. Administerin CFO-palvelun avulla saimme taloushallinnon raportit johtoryhmän ja hallituksen työskentelyn tueksi ja läpinäkyvyyttä tuomaan. Mallinsimme myös liikevaihtoon vaikuttavat tekijät, mistä oli oiva apu strategiatyöhön. Näin pystyimme keskustelemaan tiimin kanssa paremmin siitä, millaisilla toimenpiteillä yllämme kasvutavoitteisiimme.”

Erik Pöntiskoski
CEO
Dodreams

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Administerin talousjohtopalvelut auttavat sinua ohjaamaan yritystäsi oikeaan suuntaan.

Näin talousjohtopalvelu auttaa yrityksiä:

  • Varmistaa, että yrityksesi talous on kunnossa ja että se tukee liiketoimintastrategiaa.
  • Auttaa yritystä tekemään tietoisia päätöksiä talouden ja hallinnon suhteen.
  • Tarjoaa tukea muutostilanteissa.
  • Auttaa yritystä hyödyntämään uusia mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä  ja katsotaan, miten voimme auttaa yrityksesi taloudellista menestystä.

Ota yhteyttä