Talousjohtopalvelut

Administerin talousjohtopalvelun asiakkaana varmistat, että yrityksesi talouden ja hallinnon asiat toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme ylimmän johdon tarvitsemat resurssit, tiedon ja neuvonnan käyttöösi, tarpeesi mukaan.

Saat ulkopuolista näkemystä yrityksesi tilanteeseen ja tukea toimintamallien kehittämiseen, onpa kyseessä sitten kasvupyrähdys, yrityskauppa, rekisteröinti- ja muutosasiat, rahoituksen suunnittelu tai heikentyneet markkinanäkymät.

quote

“CFO-palvelujen ulkoistaminen on vahvistanut fokustamme ydinliiketoiminnan kehittämiseen sekä tarjonnut mahdollisuuden tarkastella toimintaamme ulkopuolisen silmin.”

Jani Leppänen
Toimitusjohtaja
Mainos- ja designtoimisto 358

quote

“Startup-yrityksen päätöksenteossa on tarvetta ajankohtaisille ja tarkoille taloushallinnon luvuille, muttei välttämättä varaa tai tarvetta täysipäiväisen talousjohtajan palkkaamiseen. Administerin CFO-palvelun avulla saimme taloushallinnon raportit johtoryhmän ja hallituksen työskentelyn tueksi ja läpinäkyvyyttä tuomaan. Mallinsimme myös liikevaihtoon vaikuttavat tekijät, mistä oli oiva apu strategiatyöhön. Näin pystyimme keskustelemaan tiimin kanssa paremmin siitä, millaisilla toimenpiteillä yllämme kasvutavoitteisiimme.”

Erik Pöntiskoski
CEO
Dodreams

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Taneli Kärmeniemi

Aluemyyntipäällikkö
+358 50 567 2934
taneli.karmeniemi@administer.fi
Varaa tapaaminen

Harry Nordström

Director, CFO Services / MD Administer Sweden
040 050 1430
harry.nordstrom@administer.fi

Ota yhteyttä