Lakipalvelut

Administerin lakipalvelut takaavat, että yrityksesi lakiasiat ovat aina huippukunnossa. Meidän tavoitteenamme on tehdä elämästäsi yrittäjänä mahdollisimman vaivatonta. Olipa yrityksesi kooltaan millainen tahansa, tarjoamme helposti lähestyttävää tukea, apua ja ensiluokkaista lakipalvelua, joka on suunniteltu täsmälleen sinun yrityksesi tarpeisiin ja tiedät aina hinnan etukäteen.

Valitsemalla Administerin lakipalvelut saat mielenrauhaa, ammattitaitoista apua ja personoituja ratkaisuja ainutlaatuisiin tarpeisiisi.

Kattavat lakipalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Kattavat lakipalvelut

Palvelumme kattavat eri liikejuridiikan osa-alueet:

Sopimusoikeus: Autamme sinua laatimaan, tarkistamaan ja neuvottelemaan sopimuksia, varmistaen liiketoimintasi oikeudellisen turvallisuuden.

Työoikeus: Tarjoamme kattavaa tukea työsuhdeasioissa, varmistaen, että henkilöstösi oikeudet ja velvollisuudet ovat selvät ja liiketoimintasi noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Yhtiöoikeus: Avustamme yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä, kuten osakejärjestelyissä, fuusioissa ja yrityskaupoissa.

Muut juridiset palvelut: Tarjoamme monipuolisia oikeudellisia palveluita, jotka kattavat kaiken testamenteista avioehtoihin ja kiinteistöjuridiikasta riitojen ratkaisuun. Luomme selkeitä ja käytännönläheisiä ratkaisuja varmistaaksemme, että liiketoimintasi on oikeudellisesti vahvalla pohjalla kaikissa tilanteissa.

Administerrin lakimiehet palvelevat yritystäsi kaikissa lakiasioissa

Asiantuntevat lakimiehemme

Administerin lakipalveluiden tiimi koostuu asiantuntijoista, joilla on vankka erikoisosaaminen eri oikeudenaloilla. Olipa kyse sitten sopimusoikeudesta, työoikeudesta, yhtiöoikeudesta tai muista juridisista kysymyksistä, heillä on syvällinen ymmärrys paitsi lain sisällöstä myös sen soveltamisesta käytännössä.

Sopimusneuvotteluissa, työsuhdeasioissa ja muissa liiketoimintaan liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä voit luottaa siihen, että Administerin lakimiehet tarjoavat sinulle parasta mahdollista tukea ja neuvontaa yrityksesi lakiasioissa. Olemme tukemasssa ja ohjaamassa sinua,  jotta voit tehdä liiketoimintapäätökset vahvan oikeudellisen asiantuntemuksen pohjalta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
quote

Tukena konsernirakenteen muutoksessa

“”Avustimme pohjoismaissa toimivaa pienvarastojen vuokraamiseen erikoistunutta yritystä heidän konsernirakenteen yksinkertaistamisessa ja rekisterimerkintäongelmissaan. Asiantuntemuksemme ansiosta Asiakkaan yhtiön rakenne yksinkertaistui ja hallinnointi sekä helpottui että halpeni merkittävästi.””

quote

Globaalille autonvalmistajalle startup-sijoituskohteen arviointia

“”Avustimme globaalisti yli 200 miljardin liikevaihdolla toimivaa autonvalmistaja yhteenliittymää startup sijoituksessa Suomessa, jossa sijoituskohteen hintamääritys oli 25 miljoonaa euroa. Tekemämme Due Diligence löydökset vaikuttivat oleellisesti kohdeyrityksen valuaatioon.””

quote

Teollisuusyrityksen holding-yhtiökokonaisuuden rakentaminen

“”Avustimme kansainvälisestä merkittävää teollisuustehtaan Suomen liiketoimintojen käynnistämisessä ja omistajien omaisuusjärjestelyssä rakentamalla omistajille holding-yhtiökokonaisuuden, joka palvelee heidän tarpeitaan” ”

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rauli Viippola

Head of Legal and Compliance
+358 40 593 8952

Tuomas Asplund

Senior Legal Counsel
+358 50 353 1091

Kukka-Maaria Kairaluoma

Legal Associate (Auskultoimassa)
+358 40 588 4971

Juho Tuppurainen

Legal Associate
+358 50 917 1927

Haluaisitko tarjouksen tai lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä.