Ulkoistettua tehokkuutta

Saammeko esitellä: Suomen ehkä kustannustehokkain talousosasto. Palveluksessanne.

Eikö taloushallinto kuulu yrityksenne ydinosaamiseen? Haluatko yrityksellenne kattavan, palvelevan ja kustannustehokkaan talousosaston ja käyttöönne modernit sähköiset välineet? Administerille ulkoistettu talousosasto hoitaa rutiininne tehokkaasti.

Oma talousosasto hoitaa hallintonne

Kun ulkoistat taloushallintosi meille, saat käyttöösi oman tiimin hoitamaan rutiinejasi ja neuvomaan poikkeustilanteissa. Samat ammattilaiset hoitavat kirjanpitoasi ja muita taloushallinnon töitäsi ja tuntevat siksi talon tavat ja rutiinit aivan samoin kuin talon sisällä toimiva tiimi.
Yrityksellenne nimetyt henkilöt hoitavat päivittäisen kirjanpidon, palkkahallinnon, reskontran ja halutessanne myös talouspäällikön tehtävät ja vaativat neuvontatehtävät.

Ajantasaista osaamista

Jos tarvitset IFRS:n mukaisen tilinpäätöksen, se hoituu. Taidamme USGAAP:n ja osaamme auttaa hallinnon saamisessa standardien mukaiseksi. Tiimistämme löydät myös ammattilaiset yritysjärjestelyjen ja verosuunnittelun kaltaisiin vaativiin konsulttitehtäviin.

Yksi reaaliaikainen näkymä talouteen

Pääset seuraamaan yrityksesi talouden tapahtumia reaaliajassa eFinan kautta. Sinun ei tarvitse kirjautua erillisiin järjestelmiin tai käyttää etäkäyttöohjelmia, vaan pääset esimerkiksi hallituksen kokouksesta käymään suoraan läpi tuloslaskelmaa ja porautumaan lukujen taakse. Kun kaikki ajantasaiset tiedot ovat käytössä, päätökset voidaan tehdä olemassa olevien faktojen pohjalta.

Tekniikka ja palvelut mukautuvat prosesseihinne

Taloushallinnon kumppaninanne tehtävämme on helpottaa yrityksenne arkea. Koska käytämme joustavaa eFinaa, voimme mukautua olemassa olevien järjestelmienne mukaan ja toteuttaa integraatiot niin standardirajapintojen avulla kuin räätälöitynä. Saat yksillä tunnuksilla kattavan pääsyn kaikkeen talouteen liittyvään tietoon reaaliajassa.

Haluatko kuulla lisää?

Tästä aiheesta täytyy kuulla enemmän. Ottakaa minuun yhteyttä, haluan keskustella lisää.

Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa

  • Administeriin siirtyessäsi riittää kun sanot ”Kyllä, kiitos” – me hoidamme loput
  • Onnistuu kesken tilikauden

Tilitoimiston vaihtamisen vaiheet

  • Alkukartoitus, jossa määrittelemme palvelut, jotka vastaavat tarpeisiinne
  • Taloushallinnon perustaminen ja pankkiyhteyden avaus
  • Ohjelmiston käyttökoulutus

Koko paketti kerralla

Asiointisi helpottuu ja nopeutuu, kun saat sähköisen taloushallinnon palvelut, ohjelmistot ja asiantuntijat samasta paikasta. Hoidamme myös tarvittavat integraatiot olemassa oleviin järjestelmiinne vankalla kokemuksella.

.

Ottakaa minuun yhteyttä