Kustannustehokas talousosasto palveluksessasi

Haluasitko yrityksellenne kattavan, palvelevan ja kustannustehokkaan talousosaston sekä modernit, sähköiset taloushallinnon työkalut? Administerille ulkoistettu talousosasto hoitaa rutiininne tehokkaasti, jolloin voit itse keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Konserniimme kuuluva Adner on paras valinta, kun halutaan ulkoistaa suuren yrityksen taloushallinto.

Ulkoistettu talousosasto tehostaa hallintoasi

neuvontapalvelut

Taloushallinnon huippuosaajat käytössäsi

Saat käyttöösi asiantuntevan tiimin, joka hoitaa rutiinit ja neuvoo poikkeustilanteissa. Samat ammattilaiset hoitavat kirjanpitoasi ja muita taloushallinnon töitäsi. He siis tuntevat talon tavat ja rutiinit aivan samoin kuin talon sisälläkin toimiva tiimi. Yrityksellenne nimetyt henkilöt hoitavat päivittäisen kirjanpidon, palkkahallinnon, reskontran ja halutessanne myös CFO:n vaativat tehtävät.

asiantuntijat-kaytossasi

Ajantasaista osaamista

Tarvitsetko IFRS:n mukaisen tilinpäätöksen? Onnistuu. Taidamme USGAAP:n ja autamme hallinnon saattamisessa standardien mukaiseksi. Saat halutessasi tiimiisi myös yritysjärjestelyiden ja verosuunnittelun kaltaisiin vaativiin konsulttitehtäviin erikoistuneet osaajat.

palkkapalvelut

Reaaliaikainen näkymä talouteen

Pääset seuraamaan yrityksesi talouden tapahtumia reaaliajassa modernien, automatisoitujen järjestelmien kautta. Voit esimerkiksi käydä tuloslaskelman ja porautua lukujen taakse suoraan hallituksen kokouksessa. Näin päätökset voidaan tehdä oikean tiedon pohjalta.

teknologia-ja-palvelut

Teknologia ja palvelut mukautuvat prosesseihinne

Taloushallinnon kumppaninanne tehtävämme on helpottaa yrityksenne arkea. Koska käytämme joustavia järjestelmiä ja työkaluja, voimme mukautua olemassa olevien järjestelmienne mukaan ja toteuttaa integraatiot niin standardirajapintojen avulla kuin räätälöitynäkin.