Kumppanuus

Kumppanuus on yhteistyömuoto, joka perustuu vahvaan keskinäiseen yhteistyöhön ja luottamukseen. Kumppanuussuhde on pitkäjänteistä sitoutumista yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja uusien ratkaisuiden kehittämiseksi sekä yrityksellemme että asiakkaillemme.

Administer Oyj sitoutuu rakentamaan vahvoja ja kestäviä kumppanuuksia asiakkaidemme, toimittajiemme ja muiden yhteistyöyritysten kanssa. Uskomme, että kumppanuudet ovat olennaisia tavoitteidemme saavuttamisessa ja parhaiden mahdollisten ratkaisujen tarjoamisessa asiakkaillemme.

Administer-kumppanuudet

Kumppanuutemme perustuvat seuraaviin periaatteisiin:

Keskinäinen luottamus ja yhteistyö: Uskomme, että vahvat suhteet rakentuvat luottamuksen ja yhteistyön varaan.

Yhteinen sitoutuminen kehitykseen: Etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa tuotteitamme ja palveluitamme. Työskentelemme tiiviisti kumppaneidemme kanssa kehittääksemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka hyödyttävät molempia yrityksiämme ja asiakkaitamme.

Pitkäaikainen sitoutuminen: Uskomme, että kumppanuudet tulisi rakentaa pitkäaikaiselle sitoutumiselle. Panostamme suhteisiimme kumppaneidemme kanssa ja työskentelemme kestävien kumppanuuksien rakentamiseksi, jotka kestävät aikaa.