Tilitoimistoyrittäjä, liity joukkoomme

Sähköinen ja paperiton taloushallinto on tilitoimistolle voittamaton kilpailuvaltti. Alan edelläkävijän, kokeneen Administerin rinnalla saat päivitettyä yrityksesi palvelut vastaamaan markkinoiden vaatimuksia.

Syitä liittyä Administeriin:

  • Markkinoiden laajin taloushallinnon tuki peruskirjanpidosta tarvittaessa koko talousosaston ulkoistamiseen
  • Osaamisemme kattaa kaikki toimialat
  • Administerin paperiton, helppokäyttöinen eFina-taloudenhallintojärjestelmä integroituu nykyisiin järjestelmiisi
  • Sinulla on aina reaaliaikainen näkymä asiakkaasi talouslukuihin
  • Administer Group on kasvava yritys, joka palvelee sekä pk-sektorin, kuntien että suurten yritysten taloushallinto- ja palkkatarpeita
  • Avullamme voit palvella asiakkaitasi entistä paremmin

Lue asiakkaidemme kokemuksia Administerista.

 

Selainpohjainen eFina-ohjelmisto vapauttaa paperien pyörittelystä

Me tarjoamme vaihtoehdon raskaille taloudenhallintajärjestelmille: sähköisen ja aina reaaliaikaisen eFina-ohjelmiston. Helppokäyttöinen eFina on täyden palvelun taloushallinnon ohjelmisto, joka integroituu nykyisiin järjestelmiisi.

Tikonin käyttö loppuu 2021. Tämän ei tarvitse tarkoittaa kalliita järjestelmäinvestointeja. Kun liityt meihin, saat käyttöösi palkitun eFinan. Voit luottaa siihen, että käytössäsi on aina markkinoiden modernein järjestelmä.

Meiltä saat täyden käyttäjätuen ja ison talon asiantuntijatiimin osaamisen avuksesi. Näin varmistat, että asiakkaasi saavat aina alan parasta palvelua.

 

Kotimaisuus ja paikallisuus valtteina

Toimintamme perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tekemiseen. Työllistämme Suomessa ja pidämme kunnia-asianamme huolehtia yritysvastuusta ja maksaa verot Suomeen. Haluamme panostaa vahvasti paikalliseen palveluun, jotta asiakkaidemme tarvitsemat palvelut ja työpaikat säilyvät lähellä.

Lue lisää arvoistamme.

 

Etsimme lisää tilitoimistoyrittäjiä joukkoomme, ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.
quote

Sujuvat integraatiot ja palvelu vakuuttivat

Administerin ja Soprano Oyj:n yhteistyö käynnistyi vaivattomasti vuodenvaihteessa 2010.

““Olin tutustunut eFinaan jo aiemmin erään tytäryhtiömme kautta ja todennut sen ylivoimaiseksi ratkaisuksi. eFinan avulla pysyn reaaliaikaisesti kartalla siitä, missä yhtiömme menevät päivittäin. Lisäksi integraatiot toiminnanohjausjärjestelmäämme saatiin toteutettua vaivattomasti, jolloin lopputuloksena on meitä hyvin palveleva, integroitu kokonaisuus. Henkilökunta on ammattimaista ja palvelualtista. Suosittelen lämpimästi!””

Panu Kauppinen
CFO, Soprano Oyj

quote

Mukaan vauhdikkaaseen kasvuun

Turun tytäryhtiön toimitusjohtaja Ismo Kaakkurivaaran luotsaama Aura Kvestor Oy yhdistyi Administerin kanssa vuonna 2011. Liikevaihdon kasvu alkoi Administer-yhteistyön myötä 2011 ja jatkuu edelleen voimakkaana. Kaakkurivaara suosittelee ratkaisua lämpimästi muillekin tilitoimistoyrittäjille. Kun yrityksesi liittyy Administeriin, se pääsee mukaan emoyhtiön vauhdikkaaseen kasvuun. Paikallisena tilitoimistona saat käyttöösi valtakunnallisen toimijan resurssit.

“Yhteistyökykyisen Administerin kanssa yrityksemme hyötyy kaikista konsernin tarjoamista resursseista ja tuesta säilyttäen samalla itsenäiset toimintaedellytykset omana tytäryhtiönään”

Ismo Kaakkurivaara
Toimitusjohtaja Administer Turku

Ottakaa minuun yhteyttä