Tilitoimistoyrittäjä, etsimme ammattitaitoisia tilitoimistoja joukkoomme!

Administer on jatkuvasti kehittyvä tilitoimisto. Sähköinen ja paperiton taloushallinto on tilitoimistolle voittamaton kilpailuvaltti. Alan edelläkävijän, kokeneen Administerin rinnalla saat fiksusti päivitettyä yrityksesi palvelut vastaamaan markkinoiden vaatimuksia.

Toimintamme perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tekemiseen. Työllistämme Suomessa ja pidämme kunnia-asianamme huolehtia yritysvastuusta ja maksaa verot Suomeen. Haluamme panostaa vahvasti paikalliseen palveluun, jotta asiakkaidemme tarvitsemat palvelut, ja työpaikat säilyvät lähellä.
Etsimme lisää ammattitaitoisia tilitoimistoja menestysjoukkoomme eri puolilta Suomea.

Jätä yhteystiedot, niin olen teihin yhteydessä.

quote

Mukaan vauhdikkaaseen kasvuun

Turun tytäryhtiön toimitusjohtaja Ismo Kaakkurivaaran luotsaama Aura Kvestor Oy yhdistyi Administerin kanssa vuonna 2011. Liikevaihdon kasvu alkoi Administer-yhteistyön myötä 2011 ja jatkuu edelleen voimakkaana. Kaakkurivaara suosittelee ratkaisua lämpimästi muillekin tilitoimistoyrittäjille. Kun yrityksesi liittyy Administeriin, se pääsee mukaan emoyhtiön vauhdikkaaseen kasvuun. Paikallisena tilitoimistona saat käyttöösi valtakunnallisen toimijan resurssit.

“Yhteistyökykyisen Administerin kanssa yrityksemme hyötyy kaikista konsernin tarjoamista resursseista ja tuesta säilyttäen samalla itsenäiset toimintaedellytykset omana tytäryhtiönään”

Ismo Kaakkurivaara
Toimitusjohtaja Administer Turku

Ottakaa minuun yhteyttä