Tilitoimistoyrittäjä, liity joukkoomme

Sähköinen ja paperiton taloushallinto on tilitoimistolle voittamaton kilpailuvaltti. Alan edelläkävijän, kokeneen Administerin rinnalla saat päivitettyä yrityksesi palvelut vastaamaan markkinoiden vaatimuksia.

Syitä liittyä Administeriin:

  • Markkinoiden laajin taloushallinnon tuki peruskirjanpidosta tarvittaessa koko talousosaston ulkoistamiseen
  • Osaamisemme kattaa kaikki toimialat
  • Administerin paperiton, helppokäyttöinen eFina-taloudenhallintojärjestelmä integroituu nykyisiin järjestelmiisi
  • Sinulla on aina reaaliaikainen näkymä asiakkaasi talouslukuihin
  • Administer Group on kasvava yritys, joka palvelee sekä pk-sektorin, kuntien että suurten yritysten taloushallinto- ja palkkatarpeita
  • Avullamme voit palvella asiakkaitasi entistä paremmin

Lue asiakkaidemme kokemuksia Administerista.

 

Selainpohjainen eFina-ohjelmisto vapauttaa paperien pyörittelystä

Me tarjoamme vaihtoehdon raskaille taloudenhallintajärjestelmille: sähköisen ja aina reaaliaikaisen eFina-ohjelmiston. Helppokäyttöinen eFina on täyden palvelun taloushallinnon ohjelmisto, joka integroituu nykyisiin järjestelmiisi.

Tikonin käyttö loppuu 2021. Tämän ei tarvitse tarkoittaa kalliita järjestelmäinvestointeja. Kun liityt meihin, saat käyttöösi palkitun eFinan. Voit luottaa siihen, että käytössäsi on aina markkinoiden modernein järjestelmä.

Meiltä saat täyden käyttäjätuen ja ison talon asiantuntijatiimin osaamisen avuksesi. Näin varmistat, että asiakkaasi saavat aina alan parasta palvelua.

 

Kotimaisuus ja paikallisuus valtteina

Toimintamme perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tekemiseen. Työllistämme Suomessa ja pidämme kunnia-asianamme huolehtia yritysvastuusta ja maksaa verot Suomeen. Haluamme panostaa vahvasti paikalliseen palveluun, jotta asiakkaidemme tarvitsemat palvelut ja työpaikat säilyvät lähellä.

Lue lisää arvoistamme.

 

Etsimme lisää tilitoimistoyrittäjiä joukkoomme, ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.
quote

Arvot yhdistävät

Korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja tarjoava WaBuCo liittyi Administer perheeseen keväällä 2022. Yhtiö on erikoistunut tehostamaan suomalaisten yritysten toimintaa kansainvälisillä markkinoilla sekä kansainvälisten yritysten rantautumista Suomeen.

“WaBuCo on toiminut yrittäjävetoisesti ja yrittäjyys keskiössä yli 30 vuoden ajan. On hienoa päästä jatkamaan tätä toimintaa samat arvot jakavan tiimin kanssa. Tuomme mielellämme tiimiin pitkän kokemuksemme kansainvälisistä toiminnoista”

Thomas Wahlström
Toimitusjohtaja, WaBuCo

quote

Mahdollisuus keskittyä ydinliiketoiminnan kehittämiseen

Varkautelaisen Konjunktuuri Oy:n palkkapalvelut siirtyvät liiketoimintakaupassa osaksi Administer-konserniin kuuluvan Tilikamut Oy:n palvelutarjoomaa. Yhtiön asiakkaat saavat tilitoimistopalvelut ja entistä vahvempaa palkkahallinnon osaamista samasta osoitteesta, ja liiketoimintakaupan myötä siirtyville palkkapalveluasiakkaille voidaan tarjota vastaavasti Tilikamujen kirjanpidon asiantuntemusta.

“Liiketoimintakauppa antaa Konjunktuurille mahdollisuuden keskittyä entistä vahvemmin ydinliiketoimintaamme eli henkilöstöpalveluihin sekä käännöspalveluihin. Kartoitettuamme eri vaihtoehtoja totesimme, että palkkapalveluliiketoiminnan myynti Administerille on paras tapa varmistaa, että palkkahallintoasiakkaamme saavat jatkossakin laadukasta ja asiantuntevaa palvelua ja me pystymme suuntaamaan resursseja ydintarjoomamme kehittämiseen”

Atte Solaranta
Toimitusjohtaja, Konjunktuuri Oy

quote

Paikallinen työllistäjä

Tilikamut Oy:n (entiseltä nimeltään Savon Tilitieto Oy) ja sen tytäryhtiö Konnektor Oy:n liittyivät osaksi Administeria. Saimme joukkoomme lisää taloushallinnon ammattilaisia, joilla on vahva alueen yritystoiminnan tuntemus Savon alueelta. Tilikamut Oy:n henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään osana Administer-konsernia.

“Liittymällä osaksi Administeria pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossakin laadukasta, jatkuvasti kehittyvää palvelua paikallisesti sekä digitaalisia taloushallinnon ratkaisuja. Toimialan murroksessa haluamme myös varmistaa Tilikamut Oy:n henkilökunnan työpaikkojen pysyvyyden. Administer tunnetaan paikallisena työllistäjänä, mikä oli meille erityisen tärkeää tässä yrityskaupassa.”

Markku Palonen ja Jari Puolakka
Tilikamut Oy:n omistajat

Ottakaa minuun yhteyttä