Kansainvälisen taloushallinnon asiantuntija

Onko yrityksesi laajentumassa Suomen ulkopuolelle? Onko sinulla ulkomainen asiakas, jonka toimintaympäristöä haluaisit ymmärtää paremmin? Onko tähtäimessäsi yritysosto naapurimaasta? Ota yhteyttä, ja etsitään yhdessä ratkaisut sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kansainvälisyys vaatii kokemusta ja verkostoja

asiantuntijat-kaytossasi

Laaja kansainvälinen verkosto tukenasi

Administer on osa maailmanlaajuista Integra-yhteistyöverkostoa, jonka jäseninä on tilitoimistoja maailman joka kolkasta. Itsenäisinä yrityksinä toimivat Integra-kumppanit tukevat toistensa asiakkaita kansainvälistymisessä ja tarjoavat vahvaa paikallista asiantuntemusta muun muassa verotuksesta, lainsäädännöstä ja liiketoimintakäytännöistä. Löydämme sinulle asiantuntijat ja kontaktit, joiden avulla voit toimia turvallisin mielin maailmalla.

 

integra-and-administer

Luotettavat kumppanit

Vuonna 1994 perustettuun Integra-yhteistyöverkostoon kuuluu 122 yritystä 66 maassa. Jäsenet valitaan huolellisesti ja niiden toiminnasta tehdään kattava due diligence -selvitys ennen jäseneksi hyväksymistä. Näin varmistetaan, että asiakkaat ympäri maailman saavat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua jokaisesta jäsenyrityksestä. Administer on sekä Suomen että Ruotsin ainoa Integra-jäsen.