Taloushallinnon kumppani kansainvälisen kasvun tukena

Autamme myös kansainvälisissä taloushallinnon kysymyksissä

Onko yrityksesi laajentumassa Suomen ulkopuolelle? Onko sinulla ulkomainen asiakas, jonka toimintaympäristöä haluaisit ymmärtää paremmin? Onko tähtäimessäsi yritysosto naapurimaasta? Ota yhteyttä, ja etsitään yhdessä ratkaisut sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Laaja kansainvälinen verkosto tukenasi

Administer on osa maailmanlaajuista Integra-yhteistyöverkostoa, jonka jäseninä on tilitoimistoja maailman joka kolkasta. Itsenäisinä yrityksinä toimivat Integra-kumppanit tukevat toistensa asiakkaita kansainvälistymisessä ja tarjoavat vahvaa paikallista asiantuntemusta muun muassa verotuksesta, lainsäädännöstä ja liiketoimintakäytännöistä. Löydämme sinulle asiantuntijat ja kontaktit, joiden avulla voit toimia turvallisin mielin maailmalla.

Luotettavat kumppanit

Vuonna 1994 perustettuun Integra-yhteistyöverkostoon kuuluu 122 yritystä 66 maassa. Jäsenet valitaan huolellisesti ja niiden toiminnasta tehdään kattava due diligence -selvitys ennen jäseneksi hyväksymistä. Näin varmistetaan, että asiakkaat ympäri maailman saavat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua jokaisesta jäsenyrityksestä. Administer on sekä Suomen että Ruotsin ainoa Integra-jäsen.

Haluatko kuulla lisää?

Askarruttavatko kansainväliset asiat? Ota yhteyttä!

Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa

  • Administeriin siirtyessäsi riittää kun sanot ”Kyllä, kiitos” – me hoidamme loput
  • Onnistuu kesken tilikauden

Tilitoimiston vaihtamisen vaiheet

  • Alkukartoitus, jossa määrittelemme palvelut, jotka vastaavat tarpeisiinne
  • Taloushallinnon perustaminen ja pankkiyhteyden avaus
  • Ohjelmiston käyttökoulutus

Koko paketti kerralla

Asiointisi helpottuu ja nopeutuu, kun saat sähköisen taloushallinnon palvelut, ohjelmistot ja asiantuntijat samasta paikasta. Hoidamme myös tarvittavat integraatiot olemassa oleviin järjestelmiinne vankalla kokemuksella.

Ottakaa minuun yhteyttä