Administer Ajankohtaista Uutinen Vähennä riskejä – ota avuksesi kevytyrittäjä!

Vähennä riskejä – ota avuksesi kevytyrittäjä!

Vähennä riskejä – ota avuksesi kevytyrittäjä!

Yrittäjän polku

 

Vähennä riskejä – ota avuksesi kevytyrittäjä!

Epävarmoina aikoina yrittäjän on mietittävä tarkkaan jokaista siirtoa. Onko liiketoimintaa mahdollista laajentaa? Uskallanko palkata työntekijän? Entä jos bisnes sukeltaakin? Liiketoimintaan liittyy aina riskejä, eikä ole olemassa yhtä oikeaa vastausta. Vaihtoehtoja kuitenkin onneksi on.

Jos lisäkäsiä tarvitaan, mutta työntekijän palkkaaminen mietityttää, ota avuksesi kevytyrittäjä. Elinkeinonharjoittajana tai toiminimellä työskentelevä kevytyrittäjä saa ansionsa laskutusperusteisesti ja työskentelee sovitun määrän tunteja sovitulla ajanjaksolla. Työnantajan ei tarvitse sitoutua määräämättömäksi ajaksi – niin kuin ei kevytyrittäjänkään. Jos yhteistyö ei sitten toimikaan toivotusti tai liiketoiminnassa tapahtuu odottamattomia käänteitä, yhteistyön voi päättää sovituin ehdoin.

Työnantajalle kevytyrittäjän käyttäminen tuo joustavuutta ja auttaa hallitsemaan työnantajariskejä. Kevytyrittäjälle järjestely mahdollistaa verotuksen optimoinnin ja tuo turvallisuutta hallinnollisen taakan kantamisessa. Yrittäjän Polku hoitaa kaikki hallinnolliset työt puolestasi. Kevytyrittäjä voi myös työskennellä useammalle työnantajalle joutumatta maksamaan veroja sivutuloprosentin mukaan.

Moni työnhakija ei tiedä, miten helppoa yrityksen perustaminen ja toiminnan käynnistäminen onkaan. Kun vastaan tulee juuri sinun yritykseesi sopiva henkilö, kerro Yrittäjän Polusta – Administerin ja yhteistyökumppanien luomasta kevytyrittäjäpalvelusta, josta löytyy kaikki tarvittava yritystoiminnan käynnistämiseen. Löytyisikö tästä teille molemmille uusi ja menestyksekäs polku?

Lisätietoja Yrittäjän Polusta saat osoitteesta yrittajanpolku.fi tai voit olla meihin suoraan yhteydessä ja kerromme lisää!