Genom att byta till Administer, kliver du direkt in i nutiden.

Inverkan är större än du tror, inte bara ekonomiskt. Vi håller dig à jour med vad som händer i företagets ekonomi. Det frigör resurser för andra viktiga åtgärder som krävs för att utveckla företagets verksamhet. eFina är lätt att använda och ger dig i realtid, en inblick i företagets ekonomi. Allt utan underhåll eller investeringar i programvara.

Tid är pengar för en entreprenör

När tiden är knapp skall den användas effektivt: dina fakturor går till betalning automatiskt och du kan kolla upp företagets helhetsläge och utveckling i realtid, t.ex. med paddan sittandes hemma i soffan. Pappersrapporternas tid är slut.

Kontroll över ekonomin - online

Betalar du rätt pris för ekonomiadministrationen? Är det svårt att hitta – och kunna ha kvar – bra och kompetent personal till ekonomiadministrationen? Klarar den nuvarande bokföringsbyrån alla rapporteringskraven?

Effektivitet via outsourcing

Ligger ekonomiadministrationen utanför företagets kärna och specialkunnande? Vill du att företaget har tillgång till en kostnadseffektiv ekonomiadministration som ger kundvänlig service på bred bas och dessutom moderna digitala redskap? Om du lägger ut den till Administer tas alla rutiner hand om på ett effektivt sätt.

.

Varför Administer

OpSec Ab

Jag kunde spara in ett par dagars administrativt arbete per månad jämfört med hur det var förr. eFina är helt fantastisk! Det har till exempel aldrig varit så här trevligt att fakturera förr.   Jari Latvala, verkställande direktör, OpSec Ab

Administer Oy

  • Grundat 1985

  • 17 verksam-hetsställen

  • Över 3 000 kunder

Ta kontakt med mig

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Rubrik

Ditt meddelande