Ostolaskut

Sähköiset ostolaskut helpottavat arkea

Kirjanpitovelvollisuuden vuoksi tositteet on pakko käsitellä ja tallentaa, vaikka paperityö vie valtavasti aikaa yrityksen ydintoiminnoilta. Mikset siis siirtyisi Administerin kätevään sähköiseen ostolaskujen hoitoon? Et tarvitse ladattavia ohjelmia, eikä verkkolaskupalvelun käyttäminen maksa olemassa oleville asiakkaille mitään.

Huolehdimme koko ostolaskutuksen prosessista

Ostolaskujen käsittely, arkistointi ja säilyttämisen järjestely kuluttaa resursseja, joita voisi käyttää tuottavamminkin. Ostolaskujen käsittelyn ulkoistaminen antaa sinulle lisää aikaa, jonka voit käyttää yrityksesi ydintoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilmaisen palvelun verkkolaskujen vastaanottamiseen ja lähetykseen. Ostolaskutukseen perehtyneet ammattilaisemme vastaanottavat kaikki ostolaskut, hoitavat puolestasi skannauksen tai verkkolaskun tallennuksen sekä sähköisen hyväksymisrutiinin ja maksatuksen.

Hoidamme koko ostolaskutuksen prosessin varmasti ja nopeasti. Ulkoistettu ja sähköinen ostolaskupalvelu vähentää huomattavasti yrityksesi työtaakkaa.

Näin ulkoistat ostolaskutuksen

Kun ulkoistat ostolaskutuksen meille, pääset eroon kuormittavasta paperityöstä. Kun kaikki tiedot ovat saatavilla sähköisessä muodossa, on ostojen historiaa helppo selata ja selvittää, millaisia investointeja yrityksessäsi jatkuvasti tehdään. Järjestelmällisesti eFinaa hyödyntämällä voit ohjata yrityksesi taloutta parempaan suuntaan myös ostojen osalta.

Käytä resurssisi tehokkaasti näiden ostolaskutuksen palveluidemme avulla:

  • Ostolaskuihin perehtynyt osasto
  • Sähköinen ostolaskujen käsittely
  • Reaaliaikainen talouden seuranta
  • Ilmainen verkkolaskupalvelu
  • Ei erillisiä asennuksia

Haluaisitko tarjouksen tai lisätietoja ostolaskutuksen ulkoistamisesta?