Sähköiset ostolaskut helpottavat arkea

Kirjanpitovelvollisuuden vuoksi tositteet on pakko käsitellä ja tallentaa, vaikka paperityö vie valtavasti aikaa yrityksen ydintoiminnoilta. Mikset siis siirtyisi Administerin kätevään sähköiseen ostolaskujen hoitoon? Et tarvitse ladattavia ohjelmia, eikä verkkolaskupalvelun käyttäminen maksa olemassa oleville asiakkaille mitään. 

Erikoistunut osasto ostolaskujen käsittelyyn

Ostolaskujen käsittely, arkistointi ja säilyttämisen järjestely syö työaikaa, jota voisi käyttää tuottavamminkin. Koska kirjanpitovelvollisuudesta on pidettävä kiinni kiireisinäkin aikoina, kannattaa harkita ostolaskujen käsittelyn ulkoistamista.

Meiltä saat käyttöösi ostolaskujen käsittelyyn erikoistuneen reskontraosaston palvelut nopeassakin tahdissa. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme ilmaisen palvelun verkkolaskujen vastaanottamiseen ja lähetykseen. Juuri ostolaskutukseen perehtyneet ammattilaisemme vastaanottavat kaikki ostolaskut, hoitavat puolestasi skannauksen tai verkkolaskun tallennuksen sekä sähköisen hyväksymisrutiinin ja maksatuksen.

Hoidamme koko ostolaskutuksen prosessin varmasti ja nopeasti, jotta saat arvokkaat työresurssit käyttöösi muihin tehtäviin. Ulkoistettu ja sähköinen ostolaskupalvelu vähentää huomattavasti yrityksesi työtaakkaa.

Ostolaskutuksen ulkoistaminen

Ulkoistamalla ostolaskut Administerille johdat yrityksesi sähköisten ostolaskujen aikakauteen. Samalla pääset eroon kuormittavasta paperityöstä. Lisäksi sähköinen järjestelmämme eFina tarjoaa reaaliaikaisen näkymän yrityksesi taloustilanteeseen. eFina-mobiilisovellusta voi käyttää yhtä hyvin työmatkalla kuin toimistolla.

Kun kaikki tiedot ovat saatavilla sähköisessä muodossa, on ostojen historiaa helppo selata ja selvittää, millaisia investointeja yrityksessäsi jatkuvasti tehdään. Järjestelmällisesti eFinaa hyödyntämällä voit ohjata yrityksesi taloutta parempaan suuntaan myös ostojen osalta.

Käytä resurssisi tehokkaasti näiden ostolaskutuksen palveluidemme avulla:

  • Ostolaskuihin perehtynyt osasto
  • Sähköinen ostolaskujen käsittely
  • Reaaliaikainen talouden seuranta
  • Ilmainen verkkolaskupalvelu
  • Ei erillisiä asennuksia

 

Haluatko kuulla lisää ostolaskutuksen ulkoistamisesta?