Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Vehryt Nouka – Administer uuden yrittäjän tukena jo ennen ovien aukaisua

Vehryt Nouka – Administer uuden yrittäjän tukena jo ennen ovien aukaisua

Vehryt Nouka – Administer uuden yrittäjän tukena jo ennen ovien aukaisua

Päijänteen rannalla, Noukanniemessä Vaajakoskella toimii Vehryt Nouka -niminen tilausravintola ja juhlapalveluyritys. Upealle, vehreälle paikalle vuonna 2021, keskelle koronarajoituksia avanneen Vehryt Noukan alku ei ollut helpoin, mutta ilman riskejä ei tule menestystä. Nyt tuleva kesä on jo loppuunmyyty ja osa seuraavastakin.

– Olimme molemmat puolisoni Emman kanssa olleet pitkään töissä tahoillamme ravintoloissa ja ajatus oman yrityksen perustamisesta syntyi pikkuhiljaa. Olin pyöritellyt mielessäni ajatusta siitä, että Jyväskylän seutu kaipaisi uutta, modernia juhlatilaa, kertoo Ville Kankkunen, toinen yrittäjistä.

”Yrittäjänä saan tehdä asiat omalla tavallani”

Emmalle Noukanniemen vierasvenesatama oli lapsuudesta tuttu kesän jäätelönsyöntikohteena. Vanhemmiltaan Emma sai vihiä, että tila olisi tulossa myyntiin ja siitä pariskunnan yhteinen yritys alkoi saada suuntaa.

– Itseä yrittäjyydessä houkutti ajatus, että saisin tehdä asioita omalla tavallani. Se onkin lempihommaani, kun saan itse toteuttaa asiakkaalle sellaisen ohjelman kulun kuin olemme yhdessä sopineet, Emma Kankkunen hymyilee.

Noukanniemen vierasvenesatama koki ennen avaamista ison remontin. Tilasta löytyy nyt n. 120 hengen juhlasali ja sen yhteydessä ammattilaistason baaritiski, sekä kaksi erikokoista kabinettia. Kolmenkymmenen hengen loungetila saunoineen ja ulkoporealtaineen palvelee illanviettäjiä.

Murehtimisvapaata taloushallintoa

Taloushallinnon osalta nuoret yrittäjät halusivat helppoutta. Vaakakupissa yhteistyökumppania valittaessa painoi huolettomuus ja luotettavuus.

– Olimme kuulleet Administerista niin paljon hyvää, että valinta oli lähes itsestäänselvä. Kilpailutimme me muutaman toimijan, mutta se vain vahvisti valintaa, Ville kertoo. Administer hoitaa yrityksen taloushallinnon kokonaisuudessaan, sekä palkanlaskun. Työntekijöitä Vehryt Noukalla on parhaimmillaan kymmenkunta, muutama oma työntekijä ja loput vuokrafirmojen kautta.

Apuna jo ennen ovien avaamista

– Kun tiloja remontoitiin, Administer oli jo apuna kuittien ja maksatusten kanssa. Saimme alusta asti keskittyä omaan tekemiseemme, se helpotti paljon. Yhteistyömme alkoi monta kuukautta ennen ovien avaamista, Ville kiittelee.

– Olemme saaneet mukavasti käytännön vinkkejä heiltä, ja oma kirjanpitäjämme vastailee mukavasti ja reilusti kysymyksiimme ja auttaa mikäli mahdollista, Emma jatkaa.

-Administer on kyllä ollut erittäin luotettava kumppani. Meidän ei ole ikinä tarvinut jännittää mistään laskelmista tai kuiteista, tai murehtia tulevatko palkat maksuun ajallaan. Meidän ei ole tarvinut stressata mistään taloushallintoon liittyvästä asiasta koko meidän alkutaipaleen aikana, Ville päättää

 

Tarvitsetko tukea yrityksen perustamisessa? Lue lisää palveluistamme uusille yrittäjille >

Tutustu myös muihin asikastarinoihimme >