Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry – Reaaliaikainen kirjanpito helpottaa jokaisen arkea

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry – Reaaliaikainen kirjanpito helpottaa jokaisen arkea

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry  –  Reaaliaikainen kirjanpito helpottaa jokaisen arkea

Digitaalinen taloushallinto lisää läpinäkyvyyttä

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry on yli 600 jäsenen koripalloseura, jossa vallitsee lämmin yhteishenki. Pienimmät pelaajat ovat yksivuotiaita ja vanhimmat senioreita. Tärkeintä seuran toiminnassa on, että jokaiselle voidaan mahdollistaa mielekäs, turvallinen ja omien tavoitteiden mukainen harrastaminen hyvässä porukassa.

ToPoLa ry perustettiin vuonna 1978. Joukkueita on tällä hetkellä reilut 30 ja valmentajia noin 40.

– Päätimme aikoinaan, että haluamme tuoda toimintaamme mahdollisimman paljon läpinäkyvyyttä – myös talousasioihin. Talousasiat ovat sellaisia, missä me olemme itsekin ihan taitavia, mutta Administerilla ollaan vielä taitavampia, hymyilee seuran puheenjohtaja Jyri Saraste.

– ToPoLa on vahvassa kasvussa ja meille on tullut paljon uusia jäseniä. Samalla olemme halunneet panostaa siihen, että tarjoamme valmentajillemme hyvän ja vastuullisen työpaikan. Siihen kuuluu tänä päivänä myös moderni taloushallinto, Saraste jatkaa.

Administer vastaa ToPoLan kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Yhteistyö on kestänyt jo useita vuosia ja yhteiset toimintatavat ovat niiden varrella hioutuneet toimiviksi.

– Ennen yhteistyön alkua järjestimme taloushallinnon palveluiden kilpailutuksen, jonka yhteydessä saimme vahvan suosituksen Administerista. Meille tärkeintä oli se, että yhteistyökumppanillamme on osaamista kompleksisestakin taloushallinnosta ja että heiltä löytyy ihminen, johon voimme aina tarvittaessa olla yhteydessä, Saraste muistelee.

eFina ja reaaliaikainen kirjanpito helpottavat jokaisen arkea

Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat tärkeitä arvoja kaikessa ToPoLan toiminnassa. Digitaaliset taloushallinnon palvelut ja erityisesti Administerin taloushallinnon sovellus eFina mahdollistavat sen, että esimerkiksi palkkakuitit ovat suoraan työntekijöiden itsensä nähtävissä. Reaaliaikainen näkymä kirjanpitoon on puolestaan tärkeä hallitustyöskentelyn tuki. Reaaliaikaisuus helpottaa huomattavasti myös talouden ennustamista.

– Meille on todella tärkeää se, että kaikki talousasiat hoidetaan sääntöjen ja lakien mukaan. Sen takia on hienoa, että meillä on yhteistyökumppani, joka vastaa näistä asioista, eikä meidän seuratyöntekijöiden tarvitse käyttää omia työtuntejamme siihen, että miettisimme, miten asiat hoituisivat parhaiten tai helpoiten, kiittelee seurakoordinaattori Anni Saisto.

– eFina on todella toimiva. Siitä on julkaistu myös mobiiliversio, joka on hyvin kätevä, Saisto jatkaa.

”Suosittelen heitä lämpimästi”

Administer saa sekä Sarasteelta että Saistolta erityistä kiitosta siitä, että apua on aina tarvittaessa ollut helposti saatavilla. Selkeiden ohjeiden avulla epäselvätkin asiat ovat yleensä ratkenneet nopeasti.

– Heidät saa helposti kiinni. Voin sanoa toisaalta myös sen, että nyt kun asioita tehdään sähköisesti, niin aika harvoin meidän edes tarvitsee ottaa yhteyttä. Voimme kuitenkin luottaa siihen, että siellä on ihminen, joka tarvittaessa kysymyksiämme ratkoo, Saraste kuvailee.

– Yhteistyö Administerin kanssa on ollut meille ehdottomasti helpompi vaihtoehto kuin se, jos tekisimme kirjanpidon ja palkanlaskennan itse. Suosittelen heitä lämpimästi, Saraste toteaa.

 

Tutustu Administerin palveluihin >

Katso myös muut asiakastarinamme >