Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Mentalisti Pete Poskiparta ei enää vihaa yrityksen paperiasioita

Mentalisti Pete Poskiparta ei enää vihaa yrityksen paperiasioita

Mentalisti Pete Poskiparta ei enää vihaa yrityksen paperiasioita

Suomen kuuluisin mentalisti, Pete Poskiparta, toimii yksinyrittäjänä kommandiittiyhtiön muodossa, sillä hän haluaa tehdä kaiken itselleen hallinnollisesti mahdollisimman helpoksi. Pääosin hän tuottaa ja myy omia esityksiään sekä kirjoittaa kirjoja, joita myy verkkokauppansa kautta.

Aiemmin hänellä oli oikein hyvä kirjanpitäjä, mutta hän toimi perinteisellä ”kuitit kuoreen” ja ”laskut kansioon” periaatteella, joka oli ollut koko yrittäjäuran ajan myrkkyä. Jatkuvasti tien päällä olevana hän halusi järjestelmän, jossa kuitin voi suoraan syöttää johonkin ja sen jälkeen voi unohtaa koko asian.

Administer tilitoimiston eFinaa käytettäessä kuitin voi heittää menemään, kun se on kuvattu ja ladattu järjestelmään. Aikaisemmin paperisia kuitteja piti etsiä autosta, keikkalaukusta, työhuoneesta ja milloin mistäkin.

Helppoa ja nopeaa

Suurin toive taloushallintopalveluiden tarjoajalle Poskiparralla on yksinkertaisesti palvelun helppous. ”Haluan, että minulla on yhteyshenkilö, jolta kysyä ja joka muistuttaa, jos jotain puuttuu. Haluan myös kaiken eli lähtevät ja saapuvat laskut sekä kuitit ja yhteenvedot yhteen ja samaan paikkaan.” tiivistää taiteilija.

Talouden arjen pyörittämisestä tekee yksinkertaisen eFinan logiikka, järjestelmä toimii helposti ja luotettavasti. Jos joskus harvoin ilmenee teknisiä ongelmia, niin niihin reagoidaan nopeasti.

Mentalisti Poskiparta on ollut Administerin asiakkaana vuoden verran. Asiakkaaksi hän löysi valiteltuaan sosiaalisessa mediassa useasti, kuinka hän vihasi kuukausittaista ”kirjanpitopäivää”, kun keräsi siellä täällä lojuvia kuitteja, laskuja ja materiaaleja vietäväksi tilitoimistoon. Joku Administerillä näki päivityksen ja otti yhteyttä. Näin helposti asiakkuus alkoi.

Oma luotettava kirjanpitäjä

Erityisen tärkeänä hän pitää sitä, että hänellä on oma kirjanpitäjä, henkilö, jolta voi kysyä, eikä niin, että puheluun vastaa joku, joka milloinkin sattuu paikalla olemaan. Lisäksi eFinan varma toiminta on tärkeää.

”Kesti hetken oivaltaa miten pitkälle kaikki oli automatisoitu ja oppia luottamaan, että kyllä se kuitti todella menee perille. Nämä pienet tekniset haasteet on myös korjattu sitä mukaa, kun niitä on ilmennyt.”, Poskiparta kiittelee. ”Nopea reagointi on ollut iloinen asia. Olen malttamaton luonne, varsinkin, jos kyse on jostain teknisestä ongelmasta. Jos kysyn jotain, saan vastauksen hyvin nopeasti.”

Poskiparta luonnehtii yhteistyötä Administer tilitoimiston kanssa helpoksi ja sujuvaksi. Myös parannusehdotukset otetaan tosissaan. Yhteistyössä hän arvostaa luottamusta, saavutettavuutta sekä sitä, että huolet, murheet ja myös onnistumiseni saavat saman huomion kuin isommat asiakkaat. ”Luottamus, luottamus ja luottamus.”, siihen tiivistyy hyvän yhteistyön ydin.

Tulevaisuuden hän näkee erittäin valoisana. Kaikki on toistaiseksi toiminut erinomaisesti: ”Kesti 23 vuotta löytää tapa tehdä kirjanpito niin, että en enää vihaa sitä, ainakaan niin paljoa 😊”.

Kuva: Heikki Salonen