Administer Ajankohtaista Asiakastarinat PR-Cosmetic Oy – Administer tarjoaa apua tulevaisuuden suunnitteluun

PR-Cosmetic Oy – Administer tarjoaa apua tulevaisuuden suunnitteluun

PR-Cosmetic Oy  –  Administer tarjoaa apua tulevaisuuden suunnitteluun

PR-Cosmetic ohjaa liiketoimintansa tulevaisuutta Administerin asiantuntijapalveluiden avulla.

PR-Cosmetic Oy on vuonna 1996 perustettu kosmetiikan maahantuontiyritys, jonka pääasiallisia asiakkaita ovat kauneushoitolat. Yrityksen maahantuomia tuotteita löytyy myös omasta verkkokaupasta ja Stockmannilta.

Monelle PK-yrittäjälle tuttu tilanne ajoi PR-Cosmeticin harkitsemaan taloudenhallintapalveluja: talousasioista vastannut yhtiökumppani oli jäämässä eläkkeelle.

”Minulle lankesi kuittirumba, eikä sellainen pikkutarkkuus ollut myynnin ja markkinoinnin tekijänä luonteelleni sopivaa. Aloimme siksi hyvissä ajoin ennen yhtiökumppanini eläkkeelle jäämistä tutustua vaihtoehtoihin”, toimitusjohtaja Sirpa Alanko-Pöllänen kertoo.

Nyt PR-Cosmetic on ollut Administerin asiakkaana jo lähemmäs kolme vuotta ja on äärimmäisen tyytyväinen palvelun helppokäyttöisyyteen ja Administerin joustavaan tapaan hoitaa asioita.

”Osansa on myös sillä, että Administerin kanssa on niin helppo olla yhteyksissä. Kaikki henkilöt, joiden kanssa teemme käytännön yhteistyötä ovat todella helposti lähestyttäviä ja mukavia”, Alanko-Pöllänen kertoo.

Parasta on kätevyys – myös matkoilla

Useimman PK-yrittäjän tapaan Sirpa Alanko-Pöllänen hoitaa laskuja sekä työmatkoilla että lomillaan. Se onnistuu erinomaisesti myös puhelimella.

”Kerran Meksikossa en löytänyt millään kenttää, joten kiirehdin kaupungin keskustaan. Sieltä sitten hoidin tärkeimmät laskut hujauksessa pelkällä puhelimella kauppakeskuksen netissä”, Alanko-Pöllänen kertoo.

PR-Cosmetic työllistää jatkuvasti viisi työntekijää ja suuren määrän ekstraajia – ja kaikki käyttävät Administerin tarjoamaa sovellusta kululaskutukseen. Silti erillistä koulutusta ei ole tarvittu, koska se on niin helppokäyttöinen.

”Parasta on, että laskut ovat nyt samassa paikassa järjestyksessä ja saatavilla vaivattomasti reaaliajassa. Laskujen ja palkkojen maksu on helppoa ja sujuu todella kätevästi”, Alanko-Pöllänen kuvailee.

Administer tarjoaa apua tulevaisuuden suunnitteluun

Moniin kysymyksiin ei PK-yritys saa tukea mistään. Taloushallinnon lisäksi PR-Cosmetic onkin saanut Administerin erikoispalveluista korvaamatonta apua liiketoiminnan tulevaisuuden suunnitteluun.

”Administerilta saamme asiantuntija-apua sijoittamisessa, vapaaehtoisessa eläkesäästämisessä, työntekijöiden palkitsemisessa ja monessa muussa asiassa, jonka kanssa ennen olisimme pähkäilleet yksin. Administer on ensimmäinen kanavamme, mitä tulee kysymyksiin liiketoiminnasta. On merkittävää saada luotettavan asiantuntijan apua tässä muuttuvassa maailmassa.”

Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus tehokkaaseen taloushallintoon!

 

Katso myös muut asiakastarinamme >

Tutustu Administerin palveluihin >