Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Leanheat Oy – Luotettavuus on kaiken A ja O

Leanheat Oy – Luotettavuus on kaiken A ja O

Leanheat Oy –  Luotettavuus on kaiken A ja O

Leanheat Oy:n ja Administerin kumppanuus on rakentunut luottamukselle alusta alkaen. Administer hoitaa taloushallintoa varmoin ottein ja Leanheatilla voidaan keskittyä omaan ydintoimintaan – rakennusten päivittämiseen digiaikaan.

Asuntojen lämmityksenohjauksen pioneeri, Leanheat Oy, on käyttänyt Administerin palveluita perustamisestaan asti. Leanheat IoT -ratkaisun kehittäminen alkoi jo vuonna 2011, mutta virallisesti yritys perustettiin 2016, jolloin myös yhteistyö Administerin kanssa alkoi. Nykyisin Leanheat on asennettu yli 100 000 asuntoon.

”Yrityksemme alkutaipaleella halusimme keskittää voimavaramme liiketoiminnan kasvattamiseen, joten taloushallinnon palveluiden ulkoistaminen tuntui järkevältä vaihtoehdolta. Löysimme Administerin kumppaniksemme ja hoidimme heti kättelyssä yrityksen perustamisen yhdessä heidän kanssaan”, Leanheatin toimitusjohtaja Jukka Aho kuvailee.

Aikaa ydinliiketoimintaan

Nykyisin Administer hoitaa Leanheatin kirjanpidon, palkanlaskennan, laskujen maksatuksen sekä tilinpäätökseen liittyvät raportit ja laskennat – käytännössä kaikki yrityksen lakisääteiseen taloushallintoon liittyvät työt.

”Ulkoistettujen taloushallinnon palveluiden avulla voimme keskittyä ydintoimintoihimme, eli asuntojen lämmityksen optimointiin ja tätä kautta asumismukavuuden lisäämiseen sekä hiilijalanjäljen pienentämiseen”, toimitusjohtaja Aho toteaa.

Luotettavuus kaiken A ja O

Toimivan taloushallinnon kumppanuuden pohjalta löytyy Ahon mukaan luottamus. Ilman luottamusta yhteistyökumppaniin homma ei sujuisi.

”Kun ulkoistaa palveluita on tärkeää, että voi luottaa siihen, että hommat rullaavat ja tulevat tehdyksi oikein. Laadun on oltava aina tasalaatuista ja luotettavaa. Administerin kanssa tämä on toteutunut. Meillä on myös ollut koko yhteistyön ajan sama yhteyshenkilö, mikä on helpottanut paljon tekemistä, kun ei tarvitse jatkuvasti briiffata uusia tekijöitä. Administerin kanssa hommat rullaavat.”

Taloushallinnon ulkoistaminen vapauttaa aikaa ydintoimintojen kehittämiseen. Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus!

 

Tutustu Administerin palveluihin >

Katso myös muut asiakastarinamme >