Administer Ajankohtaista Referenser Leanheat Oy

Leanheat Oy

Leanheat Oy

Leanheat Oy:s och Administers partnersamarbete har byggt på förtroende från första början. Administer sköter ekonomiförvaltningen med van hand, vilket ger Leanheat möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet – att uppdatera byggnader till den digitala tiden.

Leanheat Oy är föregångare inom styrning av uppvärmningen av bostäder. Bolaget har anlitat Administers tjänster sedan det grundades. Utvecklingen av lösningen Leanheat IoT började redan år 2011, men officiellt grundades bolaget år 2016. Då inleddes också samarbetet med Administer. I dag finns Leanheat i fler än 100 000 bostäder.

”När vårt bolag hade startat sin verksamhet ville vi använda våra krafter på att få affärsverksamheten att växa, och vi drog slutsatsen att det var smartast att lägga ut ekonomiförvaltningen. Vi hittade Administer som partner och vi började med att grunda företaget tillsammans med dem”, beskriver Leanheats VD Jukka Aho.

Tid för kärnverksamheten

I dag sköter Administer Leanheats bokföring, löneadministration och utbetalning av räkningar. Administer tar också hand om alla rapporter och kalkyler som anknyter till bokslutet – dvs. utför i praktiken alla arbeten som gäller företagets lagstadgade ekonomiförvaltning.

”Med hjälp av de utlagda tjänsterna för ekonomiförvaltning kan vi koncentrera oss på våra kärnverksamheter, dvs. på att optimera uppvärmningen av bostäder för att öka boendekomforten och minska koldioxidavtrycket”, konstaterar VD Aho.

Pålitlighet är A och O

Enligt Aho bygger ett fungerande partnersamarbete inom ekonomiförvaltning på förtroende. Utan förtroende för samarbetspartnern skulle det inte gå vägen.

”När man lägger ut tjänster är det viktigt att kunna lita på att allt löper smidigt och utförs på rätt sätt. Kvaliteten ska alltid vara jämn och pålitlig. Med Administer har vi fått det. Vi har haft samma kontaktperson under hela samarbetets gång. Det har gjort saker mycket lättare, då man inte hela tiden behöver briefa nya personer. Allt löper bra med Administer.”