Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Hookle Oy – Administerin ammattilaisiin voi luottaa sataprosenttisesti

Hookle Oy – Administerin ammattilaisiin voi luottaa sataprosenttisesti

Hookle Oy  –  Administerin ammattilaisiin voi luottaa sataprosenttisesti

Administer aloitti yhteistyön Hookle Oy:n kanssa syksyllä 2017, kun yritys perustettiin.

”Yhtiötä perustettaessa käytiin läpi useampi kumppani taloushallinon hoitamiseksi. Tärkeimmät kriteerit olivat; taloushallintaan ei saa mennä operatiivista aikaa, kaikki sähköiseksi, raportointi reaaliaikaista ja kaikki tämä edulliseen hintaan. Kumppanin valinta ei ollut lopuksi vaikeaa, sillä se erottui joukosta monessa mielessä. Administerin eFina-verkkopalvelu on lyömätön työkalu pienelle startupille, kuten Hookle. Administerin palvelu helpottanut Hooklen elämää”,  kertoo Hooklen perustaja ja toimitusjohtaja Tero Seppälä.

Startti-paketti tarjoaa yrittäjälle kaiken tarpeellisen pakettina ja edulliseen hintaan. eFina on tuonut Hooklelle merkittävää etua.

”Yhtiötä on helppo johtaa, koska eFinassa Hooklen taloushallinta ja raportointi on reaaliaikaista. eFinan kautta Hookle on sähköistänyt lähes kaiken ja papereita ei ole tarvinnut pyöritellä. Kuititkin menevät suoraan eFinaan mobiilisovelluksen avulla. Helppoa ja nopeaa”, Tero summaa kokemuksiaan.

Administerin ammattilaisiin on voinut luottaa sataprosenttisesti, ja eFina poistanut Teron työt taloushallinnon osalta lähes olemattomiin.

Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus tehokkaaseen taloushallintoon!

Hookle Oy on syyskuussa 2017 perustettu Startup. Hookle kehittää mobiili-sovellusta sosiaalisen median hallintaan yrittäjille ja pienille yrityksille. Sovelluksella yrittäjä saa yrityksensä nopeasti sosiaaliseen mediaan ja pystyy hallitsemaan kokonaisuutta helposti yhden työkalun avulla. Hookle yrityksenä on saanut lyhyessä ajassa kiinnostusta, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kasvua vauhdittamaan on sovittu globaali yhteistyö muun muassa Googlen kanssa. Hooklen tarinaan ja vauhtiin lisää juttua luiden ympärille saa: Some-tilien-hallintasovellus-herattanyt-sijoittajien-kiinnostuksen-alyton-lento

 

Tutustu Administerin palveluihin >

Katso myös muut asiakastarinamme >