Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Digiman Oy – Kirjanpitoaineisto kulkee suoraan sähköisenä

Digiman Oy – Kirjanpitoaineisto kulkee suoraan sähköisenä

Digiman Oy  –  Kirjanpitoaineisto kulkee suoraan sähköisenä

Mapit ja paperit siirtyivät työpöydältä verkkoon

Matkapuhelinhuolto Digimanin toimipisteiden takahuoneista et löydä huojuvia paperipinoja tai kymmeniä kuittimappeja. Sähköisen taloushallinnon ansiosta kaikki kirjanpitoaineisto kulkee suoraan verkossa. Taloushallinnon ohjelmisto eFinan ja Administerin kanssa tehtävän yhteistyön myötä jokapäiväinen arki on huomattavasti aiempaa helpompaa.

Digiman toimii valtakunnallisesti eri puolella Suomea. Myymälöitä on tällä hetkellä yhteensä kahdeksan useammassa eri kaupungissa.

– Korjaamme matkapuhelimia ja tabletteja. Myymme myös matkapuhelimien oheistarvikkeita, kertoo Digimanin toimitusjohtaja Janne Niemi.

Kirjanpitoaineisto kulkee suoraan sähköisenä

Administer on ollut Digimanin kirjanpitotoimisto jo kuuden vuoden ajan. Ennen Administeria Digimanin kirjanpito tehtiin niin sanotusti vanhanaikaisesti – mappeja vietiin ja haettiin kirjanpitotoimistoon ja sieltä pois tasaiseen tahtiin.

– Meille sitten käytiin kertomassa, että tämän voisi hoitaa vähän fiksumminkin. Se kuulosti hyvältä ja päätimme lähteä kokeilemaan. Sillä tiellä ollaan, Niemi sanoo.

Digimanin kirjanpito on nykyään sähköinen. Se tarkoittaa sitä, että kirjanpitoon liittyvä aineisto liikkuu suoraan sähköisenä.

– Me emme onneksi näe mitään meille tulevia laskuja, vaan ne skannataan Administerin toimesta eFinaan. Sieltä me käymme sitten vain hyväksymässä ne. eFinasta lähtevät liikkeelle myös meidän omat laskumme. Se on yksinkertaista, Niemi virnistää.

Kysymyksiin vastataan nopeasti

Digimanilla ja Administerilla on takanaan jo useampia yhteisiä vuosia. Niemen mukaan yhteistyö on ollut kokonaisuutena varsin toimivaa.

– Emme me varmaan olisi kuutta vuotta asiakkaina olleet, jollei homma toimisi. Jos laitan heille tänään jonkin kysymyksen, niin kyllä sieltä se vastauskin tänään tulee, Niemi summaa.

– Muutamille tutuille, jotka ovat mananneet sitä, että kirjanpitojutut ovat haastavia ja hankalia, olen sanonut, että soittakaa Administerille ja kysykää heiltä, mitä voisi tehdä, Niemi hymyilee.

Katso videolta Jannen tarina ja kokemukset Administerin palveluista.

 

Katso myös muut asiakastarinamme >

Tutustu Administerin palveluihin >