Administer Ajankohtaista Blogi Administer luo elinvoimaa kunnissa

Administer luo elinvoimaa kunnissa

Administer luo elinvoimaa kunnissa

Mikä tekee kunnasta elinvoimaisen? Hyvän kunnan on tarjottava asukkailleen laadukkaita palveluja kustannustehokkaasti. Kunnasta on löydyttävä työtä, menestyviä yrityksiä – ja näiden myötä ihmisiä, jotka mieluummin jäävät kuin lähtevät.

Administer haluaa rakentaa hyvinvointia kaikkialla Suomessa tarjoamalla ensiluokkaisia sähköisen taloushallinnon palveluja niin kunnille kuin yrityksillekin. Uskomme paikallisen palvelun voimaan ja työllistämme pääkaupunkiseudulta Muonioon. Nyt panostamme erityisesti kuntiin. Yritysmaailmassa toimiviksi todetut prosessit, teknologiat ja toimintatavat voivat tuoda aivan uudenlaista tehokkuutta ja ketteryyttä kuntien taloushallintoon.

Taloushallinnon ulkoistaminen ja keskittäminen osaavalle kumppanille – kuten Administerille – keventää kuntahallintoa ja säästää kustannuksia. Modernin, jatkuvasti kehittyvän ohjelmiston avulla kirjanpito ja palkanlaskenta luonnistuvat nopeasti ja tarkasti, ja virheiden mahdollisuus pienenee. Kunnan ei tarvitse huolehtia ohjelmiston ajantasaisuudesta, sillä siitä vastaa kumppani. Kunta saa hyödyt automaation ja tekoälyn tukemasta teknologiakehityksestä ikään kuin kaupan päälle.

Sähköinen taloushallinto perustuu aina ajantasaiseen tietoon, joka löytyy vaivattomasti. Koko kuntaorganisaation ja kaikkien kunnan yhtiöiden talouden keskittäminen yhdelle kumppanille tarkoittaa, että päätösten tueksi on aina tarjolla tuore ja kattava kokonaiskuva. Kun tietää aina, mitä kassassa on ja mihin rahaa käytetään, on helpompi budjetoida ja priorisoida kehityskohteita. Kun kunnan hallinto helpottuu, aikaa riittää muuhun tekemiseen.

Administer uskoo paikalliseen palveluun. Kun tunnemme asiakkaidemme toimintaympäristön, pystymme tukemaan heitä huomattavasti paremmin. Toimimme koko Suomessa ja avaamme uusia toimipisteitä tarpeen mukaan. Tarvittaessa paikallisen tiimin taustatukena on kuitenkin aina satojen taloushallinnon asiantuntijoiden joukko, jolta löytyy aina vastaus kimurantteihinkin kysymyksiin.
Administer omistaa yhdessä Pieksämäen kaupungin kanssa Kuntalaskenta Oy:n, joka on erikoistunut julkisyhteisöjen taloushallinto- ja HR-palveluihin. Kuntalaskennan rautainen osaaminen on asiakkaidemme käytössä ympäri Suomen.

Administerin panostus paikalliseen palveluun on myös teko suomalaisen työn puolesta. Haluamme tarjota työtä taloushallinnon taitajille eri puolilla maata, sillä uskomme, että paras osaaminen löytyy täältä, läheltä asiakkaitamme. Työllistämällä haluamme luoda elinvoimaa kunnissa.

 

Lue lisää palveluistamme kunnille ja kaupungeille:

Kunnat ja kaupungit