Tilikamut on nyt osa Administer tilitoimistoa

Yrityskaupan myötä olemme nyt osa Administer tilitoimistoa. Vaikka nimi ja ilme muuttuu, niin me samat tutut ihmiset palvelevat sinua jatkossakin.

Olemme edelleen sinua lähellä,  samassa osoitteessa ja voit jatkaa asiointiasi vanhaan tapaan.  Palvelemme sinua edelleen samalla ammattitaidolla ja pidämme kiinni hyvästä asiakaspalvelusta.

Liittymällä osaksi Administeria pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossakin laadukasta, jatkuvasti kehittyvää palvelua paikallisesti sekä digitaalisia taloushallinnon ratkaisuja. Toimialan murroksessa haluamme myös varmistaa Tilikamut Oy:n henkilökunnan työpaikkojen pysyvyyden. Administer tunnetaan paikallisena työllistäjänä, mikä oli meille erityisen tärkeää tässä yrityskaupassa.

Mikä on Administer?

Administerin juuret ovat syvällä Suomessa. Toiminta perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tekemiseen.  Panostamme vahvasti paikalliseen palveluun. Mitä paremmin tunnemme asiakkaamme ja näiden toimintaympäristön, sitä paremmin voimme tuottaa heille lisäarvoa.  Siksi meillä on toimipisteitä koko Suomessa aina Salosta Muonioon saakka. Tarvittaessa pystymme palvelemaan myös ulkomailla, sillä olemme osa Integra-verkostoa ja meillä on toimistot Tallinnassa ja Tukholmassa. Administer Oyj on osa Administer-konsernia, joka työllistää noin 700 taloushallinnon ammattilaista.

Tavoitat meidät samoista numeroista, mutta sähköpostiosoitteemme muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@administer.fi

Terveisin

Markku Palonen ja tiimi

Markku Palonen

KLT kirjanpitäjä
050 387 7577
markku.palonen@administer.fi

Jari Puolakka

PHT-palkanlaskija
050 387 7580
jari.puolakka@administer.fi

 

 

 

Vaihde

020 703 2000

Osoite

Myllykatu 14B, 76100 Pieksämäki

Helpdesk (palvelee arkisin kello 9-16)

020 703 2010
helpdesk@administer.fi

Laskutusosoite

OVT-tunnus: 003705930274
Operaattori: BasWare, BAWCFI22

Sähköpostilla: laskut@administer.fi

Paperilasku: Administer Oyj
00064 ADMINISTER

Myynnin yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! Palaverissa tutustutaan toimintaanne, ja saatte palaverin päätteeksi meiltä konkreettisen ehdotuksen siitä, miten taloushallintoanne voidaan tehostaa.

Pasi Sorjonen

Myyntipäällikkö
+358 40 487 2626
pasi.sorjonen@administer.fi

Ottakaa minuun yhteyttä