Administer yrityksenä

Administer Oyj on suomalainen digitaalisen taloushallinnon suunnannäyttäjä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Administer-konserni koostuu viidestä asiantuntijatalosta:  Administer Oy tarjoaa moderneja digitaalisen taloushallinnon palveluita, Adner Oy on keskittynyt suurasiakkaiden talousprosesseihin, Kuntalaskenta Oy:sta palvelee erityisesti kuntia ja yhteisöjä,  EmCe Solution Partner Oy  tuottaa talous- ja palkkahallinnon ohjelmistopalveluja ja Silta Oy tarjoaa puolestaan palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluja. Konserni työllistää yli 600 taloushallinnon ammattilaista ja toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa.

1985

Perustamisvuosi

600+

Henkilöstömäärä

44 milj. €

Liikevaihto, vuonna 2020

4500+

Asiakasta

23

Toimipaikkaa

Ajassa

Administer pitää huolta työntekijöidensä koulutuksesta, jotta se pystyy palvelemaan aina tämän päivän tiedoilla ja osaamisella.

Läsnä

Administer kuuntelee herkällä korvalla asiakkaitaan ja on siellä, missä hekin. Toimipaikkoja perustetaan tarpeen mukaan eri puolille Suomea.

Vastuullinen

Administerin toiminta perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tekemiseen. Työllistämme Suomessa ja pidämme kunnia-asianamme huolehtia yritysvastuusta ja maksaa verot Suomeen.

Johtoryhmä

Peter Aho

Toimitusjohtaja

Britt Mäkinen

Palvelujohtaja

Marko Waher

Palvelutuotantojohtaja

Emil Hermansson

Myyntijohtaja

Sari Kivi

Taloushallinnon ulkoistusliiketoiminta -yksikön johtaja

Essi Sarviharju

HR Business Partner

Tiina Moberg

Asiakkuushallinnan johtaja

 

Administer-konsernin johtoryhmän tiedot löydät täältä.

Ottakaa minuun yhteyttä