Administer yrityksenä

Administer Oy on suomalainen sähköisen taloushallinnon suunnannäyttäjä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Administer-konserni koostuu viidestä asiantuntijatalosta:  Administer Oy tarjoaa moderneja sähköisen taloushallinnon palveluita, Adner Oy on keskittynyt suurasiakkaiden talousprosesseihin, Kuntalaskenta Oy:sta palvelee erityisesti kuntia ja yhteisöjä,  EmCe Solutions Oy  tuottaa taloushallinnon ohjelmistopalveluja ja Silta Oy tarjoaa puolestaan palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluja. Konserni työllistää 600 taloushallinnon ammattilaista ja toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa.

1985

Perustamisvuosi

600+

Henkilöstömäärä

44 milj. €

Liikevaihto

35%

Vuotuinen kasvu

4000+

Asiakasta

23

Toimipaikkaa

Ajassa

Administer pitää huolta työntekijöidensä koulutuksesta, jotta se pystyy palvelemaan aina tämän päivän tiedoilla ja osaamisella.

Läsnä

Administer kuuntelee herkällä korvalla asiakkaitaan ja on siellä, missä hekin. Toimipaikkoja perustetaan tarpeen mukaan eri puolille Suomea.

Vastuullinen

Administerin toiminta perustuu suomalaiseen osaamiseen ja tekemiseen. Työllistämme Suomessa ja pidämme kunnia-asianamme huolehtia yritysvastuusta ja maksaa verot Suomeen.

Johtoryhmä

Peter Aho

Toimitusjohtaja

Christoffer Hansson

Business Controller

Britt Mäkinen

Palvelujohtaja

Paula Niemi

HR Manager

Marko Waher

Palvelutuotantojohtaja

Ottakaa minuun yhteyttä