Ulkoistettu palkanlaskenta ja palkkahallinto pitävät huolen palkanmaksusta

Palkanlaskennan ja palkkahallinnon ulkoistus säästää henkilöresursseja ja varmistaa palkkahallinnon laadun: osaavan kumppanin avulla palkat menevät ajallaan maksuun ja viranomaisilmoitukset hoituvat automaattisena palveluna.

Täysin ulkoistettu palkkahallinto palveluna

Me huolehdimme puolestasi henkilöstöluettelon ylläpidosta, palkanlaskennasta, palkkojen maksusta ja kertyvän lomapalkkavelan laskennasta. Lähetämme palkkalaskelmat työntekijöille ja huolehdimme mahdollisista ammattiliittojen jäsenmaksuista sekä ulosottojen pidätyksistä.

Meillä saat nimetyn palkanlaskijan ja hänelle varamiehen, jotta voit aina asioida tuttujen tiimiläisten kanssa. Kokeneet palkanlaskijamme opastavat tarvittaessa myös erityiskysymyksissä. Asiakkaan päässä palkkahallinnon ulkoistus edellyttää henkilöstöresurssien puolesta vain sitä, että asiakkaalla on nimetty palkkayhteyshenkilö, joka toimittaa meille palkkoja koskevat tiedot.

Me huolehdimme palkkahallinnon kuukausiraporteista verottajalle sekä muista viranomaisilmoituksista.

Palkkatiedot helposti nähtävissä eFinassa

Modernista ja helppokäyttöisestä eFina-mobiilisovelluksesta saat kaikki palkkatiedot heti nähtäväksesi. Esimiehen on helppo tarkistaa eFinasta kaikki maksetut palkat sekä hyväksyntää odottavat palkat ja työsopimukset.

Kaikki yrityksesi palkansaajat voivat tarkastella eFina Mobiilissa palkkalaskelmiaan suoraan älypuhelimesta kätevästi ja tietoturvallisesti, ilman ylimääräisiä kirjautumisia tai salasanoja. eFina Mobiilin avulla palkkakuitit kulkevat aina mukana.

Me koulutamme sinut eFinan käyttöön ja olemme tukenasi käytön kaikissa vaiheissa.

Ulkoistetun palkkahallinnon lisäpalveluna tarjoamme esimerkiksi lomaseurannan ja työehtosopimusten tulkintaa.

Administer on luotettava ja osaava palkkahallinnon kumppani. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ulkoistetun palkanlaskennan ja palkkahallinnon kustannustehokkaista palveluista.

Harkitsetko palkanlaskennan ulkoistamista?

Lataa palkkahallinnon ulkoistajan opas

Lataa tästä

Ulkoistettu palkkahallinto suurille yrityksille - Silta apunasi

  • Palkka- ja henkilöstöhallinnon palvelut vankalla ammattitaidolla
  • Palkanmaksun rutiinit aina kunnossa
  • Modernit työkalut takaavat tehokkuuden
  • Apuna älykäs analytiikka

Silta on osa Administeria.

Katso lisää
www.silta.fi

Haluatko kuulla lisää palkanlaskennan ulkoistamisesta?