Den utlagda löneberäkningen och löneförvaltningen sköter om utbetalningen av lönerna

När ditt företag lägger ut löneberäkningen och löneförvaltningen sparar du personalresurser samtidigt som du säkerställer en högklassig löneförvaltning. Din skickliga partner betalar lönerna ut vid rätt tidpunkt och sköter om myndighetsanmälningarna med en automatiserad tjänst.

Komplett löneförvaltning som utlagd tjänst

Vi tar uppdaterar personalförteckningen, beräknar och betalar ut lönerna och räknar ut semesterlöneskulden åt dig. Vi skickar lönebeskeden till personalen och tar hand om eventuella fackföreningsavgifter och utmätningar av löner.

Hos oss får du en namngiven löneberäknare med en personlig ersättare. Det betyder att du alltid tar kontakt med bekanta teammedlemmar. Våra erfarna löneberäknare hjälper dig också i eventuella specialfrågor. Personalresursmässigt förutsätter utläggning av löneförvaltningen endast att kunden utser en kontaktperson för löneärenden. Denna kontaktperson skickar oss uppgifterna om lönerna.

Vi skickar månadsrapporterna om löneförvaltningen till skattemyndigheten och sköter om de övriga myndighetsanmälningarna.

Löneuppgifterna kan enkelt tas fram i eFina

I den moderna och lättanvända mobilappen för eFina kan du genast granska alla löneuppgifter. I eFina kan chefen enkelt kontrollera alla utbetalda löner, löner som väntar på godkännande och arbetsavtal.

Med eFina kan alla löntagare i ditt företag titta på sina lönespecifikationer behändigt och datasäkert med en smarttelefon utan extra inloggningar eller lösenord. Med eFina Mobiili har de lönespecifikationerna alltid med sig.

Vi utbildar dig så att du kan använda eFina. Du får också support i alla skeden av användningen.

Som en tilläggstjänst till utlagd löneförvaltning erbjuder vi till exempel semesteruppföljning och tolkning av kollektivavtalen.

Administer är en pålitlig och skicklig partner inom löneförvaltning. Ta kontakt så berättar vi mer om de kostnadseffektiva tjänsterna för utläggning av löneberäkningen och löneförvaltningen.

Planerar du att lägga ut löneförvaltningen?

Ladda ned handboken för den som planerar att lägga ut löneförvaltningen

Ladda ned här

Utlagd löneförvaltning för stora företag – Silta till din tjänst

  • Gedigen kompetens inom tjänster för löne- och personalförvaltning
  • Lönebetalningsrutinerna är alltid i ordning
  • Moderna verktyg garanterar effektiviteten
  • Smarta analyser hjälper dig

Silta är en del av Administer.

Läs mer
www.silta.fi

Vill du höra mer om utlagd löneberäkning?