Den externa löneberäkningen och lönehanteringen sköter om utbetalningen av lönerna

När ditt företag lägger ut löneberäkningen och lönehantering sparar du resurser samtidigt som du säkerställer en högklassig lönehantering. Din skickliga partner betalar lönerna ut vid rätt tidpunkt och sköter om deklarationerna med en automatiserad tjänst.

Komplett löneförvaltning som utlagd tjänst

Vi uppdaterar personalförteckningen, beräknar och betalar ut lönerna och räknar ut semesterlöneskulden åt dig. Vi skickar lönebeskeden till personalen och tar hand om eventuella fackföreningsavgifter och utmätningar av löner.

Hos oss får du en namngiven lönekonsult med en personlig ersättare. Det betyder att du alltid tar kontakt med bekanta teammedlemmar. Våra erfarna l lönekonsulter  hjälper dig också i eventuella specialfrågor. Personalresursmässigt förutsätter utläggning av lönehanteringen endast att kunden utser en kontaktperson för löneärenden. Denna kontaktperson skickar oss uppgifterna om lönerna.

Vi skickar hjälper er att deklarera lönen till skattemyndigheten och sköter om de övriga myndighetsanmälningarna.

Lönehantering

Som tilläggstjänst till utlagd lönehantering erbjuder vi till exempel uppföljning av semesterdagar och tolkning av kollektivavtal.

Administer är en pålitlig partner inom lönehantering. Ta kontakt så berättar vi mer om de kostnadseffektiva tjänsterna för utläggning av löneberäkningen och lönehantering.

Planerar du att lägga ut löneförvaltningen?

Ladda ned handboken för den som planerar att lägga ut löneförvaltningen

Ladda ned här

Utlagd löneförvaltning för stora företag – Silta till din tjänst

  • Gedigen kompetens inom tjänster för löne- och personalförvaltning
  • Lönebetalningsrutinerna är alltid i ordning
  • Moderna verktyg garanterar effektiviteten
  • Smarta analyser hjälper dig

Silta är en del av Administer.

Läs mer
www.silta.fi

Vill du höra mer om utlagd löneberäkning?