Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Riku Asikainen – Tilanteen tasalla pysyminen ei ole koskaan ollut näin simppeliä

Riku Asikainen – Tilanteen tasalla pysyminen ei ole koskaan ollut näin simppeliä

Riku Asikainen –  Tilanteen tasalla pysyminen ei ole koskaan ollut näin simppeliä

Huippusijoittaja, Nelosen Leijonan luola -ohjelmassakin bisnesideoita seulonut Riku Asikainen tunnistaa toimivan idean, kun sellaisen kohtaa. Siksi hän on jo pitkään luottanut sähköisen taloushallinnon edelläkävijän palveluihin.

“Sijoittajana olen mukana monen yhtiön toiminnassa. Sijoituskohteisiini kuuluu muun muassa terveydenhuollon, teollisuuden tuotannon, tietoturvan ja elintarvikepuolen tuotteita. Koska kohdeyritysten liiketoiminnat ovat kovin erilaisia, on tärkeää että raportointi on jatkuvasti laadukasta ja yhteneväistä. Administerin sähköisestä palvelusta saan näiden yhtiöiden taloustiedot näkyviin keskitetysti ja helposti, jolloin ilmassa pysyy samaan aikaan entistä useampi pallo. Tilanteen tasalla pysyminen ei ole koskaan ollut näin simppeliä: voin tutustua avainlukuihin vaikkapa puhelimeltani. Enää en selaile papereita kerran kuukaudessa viime tipassa ennen hallituksen kokousta.”

Riku Asikainen, yrittäjä ja enkelisijoittaja

“Riku on meillä asiakkaana useiden firmojen kautta, joissa on omistajana, osakkaana tai hallituksessa. Tällä hetkellä hän seuraa yhteensä kahdeksan eri organisaation raportointia sähköisesti. Olemme ylpeitä nykyisistä luottamuksen osoituksista ja varmoja, että Administerin jatkuvasti kehittämä palvelu hyödyttää ammattisijoittajien työtä myös tulevaisuudessa.”

Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus tehokkaaseen taloushallintoon!

 

Tutustu Administerin palveluihin >

Katso myös muut asiakastarinamme >