Administer Ajankohtaista Asiakastarinat Marko Parkkinen – Administer antaa minulle mahdollisuuden keskittyä lempijuttuihini

Marko Parkkinen – Administer antaa minulle mahdollisuuden keskittyä lempijuttuihini

Marko Parkkinen – Administer antaa minulle mahdollisuuden keskittyä lempijuttuihini

”Kaiken kasvun perusta on oppiminen: se, että tekee tänään asiat fiksummin kuin eilen. Itse ulkoistin yhtiöni taloushallinnon Administerille vuonna 2009 enkä ole katunut päivääkään. Päinvastoin, otin opikseni ja nykyään Administer hoitaa taloushallintoa yli kymmenessä muussakin yhtiössä, joissa olen omistajana tai sijoittajana.”

”Administer antaa minulle mahdollisuuden keskittyä lempijuttuihini, kuten vaikkapa kasvuyritysten rakentamiseen. Administerin ohjelmisto tuo tärkeät taloustiedot saatavilleni missä tahansa kuljen. Mikä parasta, ihmiset ja asiakaspalvelu ovat huippuja. Tavoitan yhteyshenkilöni aina kun haluan ja he muistuttavat, mikäli jokin asia vaatii toimenpiteitämme. Suosittelen Administerin palveluita lämpimästi kaikille, joilla on monta rautaa tulessa ja jotka haluaisivat hoitaa hommat fiksummin – yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille, kokoon ja tyyppiin katsomatta.”

Marko Parkkinen, sarjayrittäjä ja markkinointiguru

”Halusin Markon asiakkaaksemme, koska tiesin palvelumme sopivan hänen kaltaiselleen monessa mukana olevalle yrittäjälle. On ollut ilo huomata, että olin oikeassa. Toimintamme rakentuu pitkäjänteisten asiakassuhteiden varaan ja Marko Parkkinen on hyvä esimerkki tämän kaltaisesta toimivasta ja yhteistyöhön pohjautuvasta asiakassuhteesta. Toivotan kaikki Markon kaltaiset yrittäjät tervetulleiksi asiakkaiksemme asuinpaikkakunnasta riippumatta.”

Ota yhteyttä ja löydetään sinulle paras palvelukokonaisuus tehokkaaseen taloushallintoon!

 

Tutustu Administerin palveluihin >

Katso myös muut asiakastarinamme >