Administer Ajankohtaista Uutinen TVO:n talous- ja työsuhdepalvelut Administerille – Administer perustaa uuden toimipisteen Raumalle

TVO:n talous- ja työsuhdepalvelut Administerille – Administer perustaa uuden toimipisteen Raumalle

TVO:n talous- ja työsuhdepalvelut Administerille – Administer perustaa uuden toimipisteen Raumalle

 

TVO:n talous- ja työsuhdepalvelut Administerille – Administer perustaa uuden toimipisteen Raumalle

Sähköisen taloushallinnon asiantuntijayritys Administer Oy ja energiayhtiö Teollisuuden Voima Oyj (TVO) ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jonka myötä TVO:n talous- ja työsuhdepalveluissa työskentelevät 12 henkilöä siirtyvät vanhoina työntekijöinä Administerin palvelukseen 1.11.2018 alkaen. Administer perustaa liikkeenluovutuksen myötä uuden toimipisteen Raumalle.

”Meille on ilo ja kunnia ryhtyä huolehtimaan TVO:n talous- ja työsuhdepalveluista. Olemme viime aikoina panostaneet vahvasti toimialaosaamisemme kehittämiseen erityisesti energiasektorilla. Meillä on selkeä tarve TVO:lta siirtyville energia-alan taloushallinnon ammattilaisille, joiden kokemus ja asiantuntemus täydentävät erinomaisesti osaamistamme”, sanoo Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.

”TVO tavoittelee liikkeenluovutuksella ennen kaikkea talous- ja työsuhdepalvelujen kehittämistä osaamisen varmistamiseksi myös tulevaisuudessa. Administer on arvostettu suomalainen taloushallinnon kumppani, jolla on käytössään nykyaikaiset järjestelmät, prosessit ja alan paras osaaminen”, sanoo TVO:n talousjohtaja Anja Ussa. ”Administerille siirtyville henkilöille avautuu myös uusia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen.”

Vahvasti kasvavan, kotimaisen Administerin toiminta-ajatuksena on palvella asiakkaita paikallisesti eri puolilla Suomea, Salosta Muonioon. Yhtiöllä on myös toimipiste Tukholmassa.

Vankka paikallisen toimintaympäristön tuntemus antaa yhtiön asiantuntijoille edellytykset palvella asiakkaitaan henkilökohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti ja näin tukea asiakkaiden liiketoimintaa.

Rauman tuore toimisto on yhtiön 24. toimipiste, ja Administerin tavoitteena on kasvaa Rauman alueella sekä luoda seudulle lisää työpaikkoja.

 

Lisätietoja

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Anja Ussa
Talousjohtaja
Teollisuuden Voima Oyj (TVO)
Puh. 02 8381 6100
anja.ussa@tvo.fi

 

Teollisuuden Voima Oyj (TVO)

Teollisuuden Voima Oyj on tuottanut sähköä omistajilleen, suomalaisille teollisuus- ja energiayhtiöille, turvallisesti ja luotettavasti jo 40 vuotta. TVO:n Olkiluodossa tuottaman ydinsähkön osuus on noin kuudesosa, Olkiluoto 3:n valmistuttua liki kolmasosa, Suomen sähkön kulutuksesta. Ilmastoystävällinen ydinsähkö palvelee yhteiskuntaa ja vähentää energiantuotannon ympäristökuormitusta. Olkiluotoon on rakenteilla myös maailman ensimmäinen käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituslaitos.