Administer Ajankohtaista Uutinen Tokmannin reskontra-ja kirjanpitopalvelut siirtyvät Administerille

Tokmannin reskontra-ja kirjanpitopalvelut siirtyvät Administerille

Tokmannin reskontra-ja kirjanpitopalvelut siirtyvät Administerille

Tokmanni Oy ja Administer Partner Oy ovat tehneet sopimuksen liikkeen luovutuksesta, jossa Tokmannin reskontra- ja kirjanpitopalvelut siirretään Administerille. Sopimuksen myötä Administerin Mäntsälän toimipiste kasvaa kymmenellä Tokmannin taloushallinnon ammattilaisella.

Taloushallinnon asiantuntijayritys Administer voi palvella asiakkaitaan Mäntsälän alueella entistä monipuolisemmin, kun Tokmannin reskontra- ja kirjanpitopalveluista vastaavat asiantuntijat siirtyvät Administerin palvelukseen 1.11.2017. Samalla käynnistyy Tokmannin kirjanpitojärjestelmän uudistaminen.

”Nykyisen kirjanpitosovelluksen korvaaminen modernilla ratkaisulla on luonnollinen seuraava vaihe Tokmannin talousprosessien kehittämisessä. Järjestelyn myötä siirtyvällä henkilöstöllä on mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistaan monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä”, sanoo Tokmannin talousjohtaja Markku Pirskanen.

Administerin 350 taloushallinnon ammattilaista palvelevat asiakkaitaan jo 21 paikkakunnalla ympäri Suomen. Administerin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan keskittymään liiketoimintansa ja tuottavuutensa kasvattamiseen taloushallintoa digitalisoimalla.

”Administer Partner Oy syntyi Administerin ostettua enemmistöosuuden Enfo Oyj:n tytäryhtiö Enfo Partner Oy:stä. Kaupan myötä olemme voineet kehittää talousprosessien ulkoistuspalveluja sekä suurille ja keskisuurille yrityksille räätälöityjä taloushallinnon pilviratkaisuja”, kertoo Administerin toimitusjohtaja Peter Aho. ”Olemme iloisia Tokmannin osoittamasta luottamuksesta ja mahdollisuudesta laajentaa toimintaamme Mäntsälässä, jossa olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2014.”

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Markku Pirskanen
Talousjohtaja
Tokmanni Oyj
Puh. 020 728 7390
markku.pirskanen@tokmanni.fi

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää noin 350 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on yli 3500 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa.

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppa myymälöiden määrällä ja liikevaihdolla mitattuna. Vuonna 2016 Tokmannin liikevaihto oli 776 miljoonaa euroa ja sillä oli keskimäärin noin 3 200 työntekijää. Tokmanni on Suomen ainoa valtakunnallinen halpakauppa, ja sillä oli eri puolilla Suomea 162 myymälää 31.12.2016.