Administer Ajankohtaista Uutinen Tekes-, ELY-, EU- tai muuta julkista rahoitusta tarjolla

Tekes-, ELY-, EU- tai muuta julkista rahoitusta tarjolla

Tekes-, ELY-, EU- tai muuta julkista rahoitusta tarjolla

Administer Talousjohtopalveluiden tarjonnassa on nyt EU, Tekes, ELY-keskus, Finnpartnership ja muiden kotimaisten julkisrahoitteisten hakemusten suunnittelu, toteutus, hankkeiden raportointi. Palvelu tuotetaan yhteistyössä julkisrahoitukseen erikoistuneen kumppaniyrityksemme kanssa. Hakemusten läpimenoprosentti on ollut noin 90%, ja erilaisia rahoituskanavia ja –muotoja on tarjolla useita.

Palvelussa analysoidaan aluksi julkisen rahoituksen mahdollisuudet ja tilanteeseen sopivat hankemuodot, ja toteutetaan tarvittavassa laajuudessa kaikki rahoitukseen liittyvät toimet hankkeen suunnittelusta ja hakemuksen laatimisesta loppuraportointiin ja vaikutusarviointiin saakka. Isoimmissa hankkeissa asiakasyritykselle voidaan nimetä Administerin toimesta myös oma hankecontroller ja/tai projektipäällikkö.

Rahaa on tarjolla – ja sitä todellakin kannattaa hakea!

Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme:
myynti@administer.fi
Puh. 020 703 2002

Entä jos ostaisit talouden suunnittelua ja johtamista palveluna? Administerin talousjohtopalvelun asiakkaana varmistat sen, että yrityksesi talouden ja hallinnon asiat rullaavat arjessa haluamallasi tavalla. Tuomme tehokkaan tuen liiketoiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja johtamiseen sekä kokeneiden ammattilaisten osaamisen käyttöösi. Sen sijaan että palkkaisit yhden oman henkilön, voit hyödyntää isomman tiimin erityisosaamisia.