Administer Ajankohtaista Uutinen Pertti Vartiamäki ryhtyy luotsaamaan Kuntalaskentaa

Pertti Vartiamäki ryhtyy luotsaamaan Kuntalaskentaa

Pertti Vartiamäki ryhtyy luotsaamaan Kuntalaskentaa

 

Pertti Vartiamäki on nimitetty Kuntalaskenta Oy:n toimitusjohtajaksi. Administerilla lähes seitsemän vuotta Pirkanmaan alueen myyntipäällikkönä toiminut Vartiamäki ottaa vetovastuun Pieksämäellä toimivasta yhtiöstä, josta Administer osti kuluvan vuoden huhtikuussa 49 prosentin osuuden. Kuntalaskenta on kuntien taloushallintoon keskittynyt yhtiö ja Kuntalaskenta hoitaa Pieksämäen kaupungin ja Rautalammen kunnan taloushallinnot.

”Asiakaskuntaani on kuulunut myös kuntien omistamia yhtiöitä, ja toimintakenttä on aiemminkin ollut jo tuttu. Suunnitelmissa on ollut keskittyä juuri julkisen puolen asiakkuuksiin. Kun minua sitten pyydettiin tähän tehtävään, ensimmäinen ajatus oli, että miksipä ei”, Vartiamäki kertoo. ”Töitä on tarkoitus tehdä entiseen tapaan, vaikka jatkossa onkin kysymys vähän isommista asiakkuuksista”

Pitkän linjan myyntimies on ennen Administer-taivaltaan työskennellyt kopiokoneiden sekä mm. vaatetus- ja kenkäteollisuuden parissa. Koulutukseltaan Vartiamäki on laskentatoimen merkonomi, ja yritysten taloushallinto on tullut tutuksi myös osaomistajana yrityksessä. Vartiamäki tarttuu innolla kasvavan kuntamarkkinan tarjoamaan haasteeseen.

”Administer on pärjännyt hienosti viime vuosina, enkä näe mitään syytä miksemme menestyisi kuntapuolellakin. Kunnat ovat heräämässä taloushallinnon ulkoistamiseen, ja Administer on erittäin kiinnostava kumppani. Tässä ollaan tekemässä uutta ja tuomassa kuntien taloushallintoa mukaan yrityspuolen vauhtiin. Kilpailijat tulevat perässä, mutta me kyllä pidämme etumatkamme”, Vartiamäki uskoo.

Tampereella jatkossakin työskentelevä Vartiamäki viihtyy vapaa-ajallaan urheilun parissa. Suosikkeja ovat ”tulevaisuuden lajit, squash ja pesäpallo”. Myös matkustelu kuuluu miehen mielipuuhiin.

”Viime vuosina ollaan vaimon kanssa kierretty turistirysiä aina kuin mahdollista”, hän kertoo.

Ja vielä pakollinen kysymys: Tappara vai Ilves? ”Tappara.”

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Pertti Vartiamäki
045 892 1765
pertti.vartiamaki@administer.fi