Administer Ajankohtaista Uutinen Paperiset kuitit jäävät historiaan ja korvautuvat eKuitilla

Paperiset kuitit jäävät historiaan ja korvautuvat eKuitilla

Paperiset kuitit jäävät historiaan ja korvautuvat eKuitilla

Paperiset kuitit jäävät historiaan ja korvautuvat eKuitilla

Administer on mukana aktiivisena toimijana kehittämässä taloushallinnon paperittomuutta, robotiikkaa, reaaliaikaisuutta, tietojen hyödynnettävyyttä yms., joilla taloushallinnon aiheuttamaa työkuormaa voidaan vähentää ja taloushallinnon tuottamaa informaatiota paremmin hyödyntää.

Yksi iso taloushallintoa kuormittava työ koskee paperisesti toimitettavia kuitteja. Jokainen, joka tekee yritykselle hankintoja käteisellä tai maksukortilla, tietää kuittien aiheuttaman hallinnollisen työmäärän. Kuittiskannerit ym. toiminnot ovat välivaihe ja auttavat osittain työmäärän vähentämisessä. Todellinen automaatio saavutetaan muuttamalla kuittien käsittely kokonaan sähköiseksi, aina alkaen myyjän kassakoneesta, päättyen yrityksen taloushallintoon.

Tämä on jo nyt mahdollista.

Administer on mukana Taloushallintoliiton vetämässä TALTIO -hankkeessa, jossa yhtenä hankkeena on eKuitti. eKuitti rakentuu olemassa olevaan verkkolaskuinfrastruktuuriin, eikä juuri vaadi investointeja sen käyttöönottamiseksi.

Administer oli mukana 24.3.2017 järjestetyssä eKuitti kokeilussa Tampereella, jossa kokeiltiin täysin sähköisesti toimittavaa eKuittia käytännössä. Kokeilu oli menestys. Kerromme myöhemmin lisää tämän mullistavan toiminnon käyttöönoton edetessä.

Katso tästä linkistä video eKuitti kokeilusta

Lisätietoja TALTIO -hankkeesta, tästä linkistä

Lisätietoja:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi