Administer Ajankohtaista Uutinen Palvelemme asiakkaitamme myös Ruotsissa

Palvelemme asiakkaitamme myös Ruotsissa

Palvelemme asiakkaitamme myös Ruotsissa

Tilitoimisto Tukholma

 

Administerilla on monipuolinen palveluvalikoima tarjottavana asiakkailleen Suomessa. Haluamme kuitenkin muistuttaa että meillä on laajat valmiudet palvella asiakkaitamme myös Ruotsissa. Ruotsi on monille asiakkaillemme tärkeä markkina-alue, ja haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat.

Millaisia palveluita tarjoamme asiakkaillemme Ruotsissa?

Tarjoamme Ruotsissa kattavan taloushallinnon palvelukokonaisuuden: Talousjohto- ja Controller-palvelut, kirjanpito, tilinpäätökset, maksuliikenne, palkkahallinto, veroasiat, yhtiön perustaminen/ostaminen jne. Tutustumme yrityksenne tarpeisiin ja tarjoamme teille tarkoituksenmukaiset ja sopivat palvelut tukemaan liiketoimintaanne.

Kuka asiakkaaksi?

Tukholman toimistomme palvelee esimerkiksi silloin kun:

    • Yrityksellä on olemassa oleva tytäryhtiö Ruotsissa
    • Yritys haluaa laajentaa Ruotsiin tai pohjoismaihin

 

Tukholman konttorin henkilökunta ja sijainti

Tukholman toimisto sijaitsee Södermalmilla, Tukholman keskustassa, osoitteessa Götgatan 22A. Toimistollamme työskentelevät taloushallinnon asiantuntijamme ovat kaikki kokeneita ja palvelevat täysin sujuvasti sekä ruotsiksi että englanniksi.

Administer Tukholma

Joel, Jens, Ingela ja Jesper

Tukholman toimiston tarkemmat tiedot löydät tästä

Integra jäsenyys

Administer Sverige AB on myös osa Integra International verkostoa, joka on maailmanlaajuinen riippumattomien kirjanpito-, vero-, tilintarkastus- ja konsultointiyritysten yhdistys. Verkoston jäsenet tekevät yhteistyötä tarjotakseen asiakkailleen mahdollisimman sujuvaa, rajat ylittävää palvelua maailmanlaajuisesti. Maailmanlaajuisen verkoston tuella voimme sekä palvella nykyisiä asiakkaitamme kansainvälisissä asioissa.

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme kansainvälistymisestä

Jos sinulla on kysymyksia Ruotsin palveluihin liittyen tai tarvetta palveluille Ruotsissa, Skandinaviassa tai laajemmin kansainvälisesti, ota yhteyttä CFO-palveluidemme vetäjään Harry Nordströmiin harry.nordstrom@administer.fi  tai voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Katsotaan yhdessä kuinka voimme olla tukemassa yrityksenne kansainvälistymistä.