Administer Ajankohtaista Uutinen Palkkalaskelmat siirtyvät mobiiliin

Palkkalaskelmat siirtyvät mobiiliin

Palkkalaskelmat siirtyvät mobiiliin

Haluamme tehdä palkkalaskelmien toimituksessa yhä tietoturvallisempaa. Jatkossa kaikki palkansaajat voivat tarkastella helposti ja tietoturvallisesti omia palkkalaskelmiaan, joko suoraan älypuhelimesta tai eFina web-käyttöliittymästä.

Luovumme palkkalaskelmien lähettämisestä sähköpostitse 7.12.2018. Palkkalaskelmien toimitus palkansaajan älypuhelimeen tai eFina käyttöliittymään on ilmaista. Toimitamme halutessanne palkkalaskelmat myös verkkopankkiin tai postitse, erillistä lisämaksua vastaan.

Käyttöönotto

Niille palkansaajille, joilla ei vielä ole eFina tunnuksia, toimitamme linkin tunnusten luomista varten. Tarvitsemme palkansaajan sähköpostiosoitteen, jonka yrityksen yhteyshenkilö voi tallentaa suoraan eFinaan, palkansaajan tietojen taakse. Palkansaajien sähköpostiosoitteet voi lähettää myös suoraan palkanlaskijallemme. Suosittelemme yrityksen yhteyshenkilöitä tarkistamaan, että jokaisen palkansaajan sähköpostiosoitteet löytyvät eFinasta.

Jos palkansaajalla on jo eFina-tunnukset käytössä, liitämme palkkalaskelmien tarkastelun näihin tunnuksiin. Tämä ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Lisätietoa saat palkanlaskijaltasi.

Lue lisää mobiili palkkalaskelmasta aikaisemmasta artikkelistamme. 

Lataa eFina Mobiili  sovelluskaupassasi – ilmaiseksi,  – ja saat palkkalaskelman kätevästi suoraan puhelimeesi.

eFina Mobiili

  • Palkkalaskelmat aina mukana
  • Helppo käyttää missä ja milloin vain
  • Luotettava ja tietoturvallinen käyttöliittymä
  • Toimii Apple-, Android- ja Windows-pohjaisilla mobiililaitteilla
  • Ilmainen

 

AppleStoreGoogle Play