Administer Ajankohtaista Uutinen Nyt saat kauttamme myös lakipalvelut

Nyt saat kauttamme myös lakipalvelut

Nyt saat kauttamme myös lakipalvelut

Adminitre-lakipalvelut

 

Hyödynnä Administer lakipalvelut

Yrittäjällä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan lakipalveluita liiketoiminnan avuksi. Administerin lakipalveluiden asiakkaana varmistat, että yrityksesi lakiasiat ovat aina hoidossa. Autamme sinua yhtiön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Saat meiltä tukea, apua ja korkealaatuista lakipalvelua – riippumatta yrityksesi koosta.

Räätälöimme palvelun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja annamme aina tuntiarvion, jolloin palvelumme hinta on tiedossa etukäteen. Ensimmäinen konsultointi on veloitukseton.

Tarjoamme mm. seuraavia palveluita

Sopimukset
Yrityksen liiketoiminta rakentuu aina sopimusten varaan, olipa kyse asiakassopimuksista tai alihankintasopimuksista. Me autamme yrityksesi kaikissa sopimuksissa – asiantuntevasti ja juuri sinun toimialaasi räätälöitynä.

Pöytäkirjat
Tarjoamme yhtiökokousten ja hallituksen kokousten pöytäkirjat helpottamaan yrityksen arkea. Toimitat meille muistiinpanot kokouksesta ja me varmistamme, että pöytäkirjojen kaikki muotoseikat täyttyvät.

Reklamaatiot
Reklamaatiotilanteita tulee väistämättä vastaan yritystoiminnassa. Toisinaan reklamaatio tulee omasta työstä ja toisinaan on pakko reklamoida alihankkijan tekemä työ. Reklamaation on tärkeä olla oikeanlainen, jotta reklamoijan oikeudet turvataan. Toisaalta reklamaatioon on tärkeä vastata täsmällisesti ja pitää näin tilanne hallinnassa.

Yhtiökokoukset
Yhtiön hallinnolliset toimet vievät aikaa varsinaisesta liiketoiminnasta. Vuosittaisen yhtiökokouksen järjestäminen ja hallinnointi on työlästä ja tarkkuutta vaativaa. Autamme sinua järjestämään yhtiökokouksen niin, että se noudattaa lain vaatimuksia, eikä tule moitittavaksi muotoseikkojen takia.

Työsuhdeasiat
Työsuhderiidat liittyvät usein työsuhteen päättämiseen, erityisesti kun kyseessä on henkilökohtainen irtisanominen tai vakavista syistä johtuva työsuhteen purku. Väärinkäsitysten välttämiseksi työntekijälle tarjottava sopimus yksityiskohtineen kannattaa valmistella kanssamme etukäteen. Jos irtisanominen tai muu työpaikalla tapahtunut tilanne on kuitenkin jo äitynyt työsuhderiidaksi, saat meiltä apua sovintoneuvotteluihin ja sovintosopimuksiin.

Keskity liiketoimintaasi – me hoidamme lakiasiat.

Lakimies Rauli Viippolan saa kiinni sähköpostilla rauli.viippola@administer.fi, soittamalla tai tekstiviestillä puh. 040 593 8952.

Ota yhteyttä!

 

Lisätietoa lakipalveluistamme saat: https://www.administer.fi/palvelut/lakipalvelut/