Administer Ajankohtaista Uutinen MTV:n teknologiajohtaja Risto Koivula Administer-konsernin hallitukseen

MTV:n teknologiajohtaja Risto Koivula Administer-konsernin hallitukseen

MTV:n teknologiajohtaja Risto Koivula Administer-konsernin hallitukseen

Risto_Koivula

Administer-konsernin hallitus sai kovan luokan vahvistuksen, kun Risto Koivula kutsuttiin elokuussa hallituksen jäseneksi. Risto Koivula toimii MTV Oy:n teknologiajohtajana sekä Telian TV&Media-liiketoiminta-alueen Nordic Broadcast ja IT -johtajana. Administer-konserniin hän tuo digimaailman tarjoamien mahdollisuuksien asiantuntemusta.

”Tiedän media-alalta, miten valtava merkitys digitalisaatiolla on ollut kuluttajakäyttäytymisessä ja käyttökokemuksessa. Näen vastaavan tilanteen taloushallinnossa asiakkaiden käyttäjäkokemuksen ja palveluiden parantamisen suhteen – sähköisellä taloushallinnolla on edelleen paljon mahdollisuuksia. Helposti unohtuu, että suoran asiakashyödyn lisäksi digitalisaatio tuo operatiivista tehokkuutta myös yrityksen omiin prosesseihin ja parantaa siten kilpailukykyä. Tätäkin kehitystä haluan tukea Administer-konsernin hallituksessa”, Koivula sanoo.

Ehdotus hallitusjäsenyydestä herätti Koivulan kiinnostuksen taloushallintoalaa ja Administer-konsernia kohtaan. Konsernin laaja palvelukokonaisuus ja toimialan kiinnostava tilanne vakuuttivat, että mukaan kannattaa lähteä.

”Taloushallintoala on valtavassa muutoksessa digitalisaation ja automaation mullistaessa toimintatapoja. Minulla on annettavaa, koska olen tehnyt koko työurani digitalisaation parissa, ja toisaalta minulle tarjoutuu tässä näköalapaikka jolta seurata toimialan kehittymistä. Juuri tässä hetkessä on mielenkiintoista olla mukana.”