Administer Ajankohtaista Uutinen Mateusz Osiński aloittaa tytäryhtiö Yrittäjän Polku Oy:n operatiivisena johtajana

Mateusz Osiński aloittaa tytäryhtiö Yrittäjän Polku Oy:n operatiivisena johtajana

Mateusz Osiński aloittaa tytäryhtiö Yrittäjän Polku Oy:n operatiivisena johtajana

 

Administer vahvemmin mukana tukemassa yrityksiä niiden perustamisvaiheessa: Mateusz Osiński aloittaa tytäryhtiö Yrittäjän Polku Oy:n operatiivisena johtajana

Administer haluaa olla vahvasti mukana tukemassa yrittäjiä ja heidän yrityksiään perustamisvaiheessa, tehdä siitä yrittäjälle vaivattomampaa ja mahdollistaa heille enemmän aikaa keskittyä yrityksen varsinaiseen liiketoimintaan. Yrittäjän Polun tehtävänä on ohjata uutta yritystä ja yrittäjää tarjoamalla kaikki tarpeellinen tieto ja taito perustamisvaiheessa ja arjen rutiineissa. Yrittäjän Polku tarjoaa asiakkailleen myös Administerin taloushallintopalveluita.

Mateusz Osiński siirtyy Yrittäjän Polun operatiiviseksi johtajaksi Administerin kirjanpitotehtävistä.

”Olen itse ollut kevytyrittäjänä, ensin ruokalähettinä ja myöhemmin taloushallinnon ammattilaisena. Koen toimintamallin kiinnostavana ja haluan kehittää sitä edelleen. Uuden luominen ja uudet ajattelutavat inspiroivat valtavasti, samoin kuin asiakkuuksien hyvä hoitaminen”, sanoo Mateusz Osiński.

”Yrittäjyys on monin tavoin läsnä koko Administer-konsernin toiminnassa, ja Yrittäjän Polku on mainio lisä yrittäjille suunnattuihin palveluihimme. Mateusz on ennakkoluulottomasti lähtenyt itse kokeilemaan kevytyrittäjyyttä eri tehtävissä saadakseen aitoa tuntumaa yrittäjän arkeen. Tämä antaa hänelle erinomaisen pohjan kehittää Yrittäjän Polun palveluita aidosti asiakaslähtöiseen suuntaan”, sanoo toimitusjohtaja Peter Aho.

Yrittäjän Polku on digitaalinen palvelu, jonka kautta voi ryhtyä yrittäjäksi yksityisenä elinkeinonharjoittajana tai perustamalla osakeyhtiön.

Yrittäjän Polun tavoitteena on, yrityksen perustamiseen liittyvien rutiinien lisäksi, kokeilla uusia toimintatapoja, tehostaa sisäisiä prosesseja, olla mukana tukemassa muuttuvaa työelämää, luoda uusia mahdollisuuksia ja olla suunnannäyttäjänä taloushallintoalalla. Yrittäjän Polun missiona on luoda palvelu, joka ohjaa yrityksiä heidän elinkaarensa päästä päähän. Yrittäjän Polku on osa Administer-konsernia.