Administer Ajankohtaista Uutinen eFina Mobiili – palkkalaskelmat

eFina Mobiili – palkkalaskelmat

eFina Mobiili – palkkalaskelmat
Palkkalaskelmat eFina Mobiilissa

Administer tuo kaikkien asiakkaiden ja palkansaajien käyttöön huippu-uutuuden, palkat eFina Mobiiliin. eFina Mobiilissa kaikki palkansaajat voivat tarkastella palkkalaskelmiaan suoraan älypuhelimesta kätevästi ja tietoturvallisesti. Sovellus näyttää 24 viimeisintä laskelmaa, joita on helppo selata ja vertailla. Voit tarkistaa vaikkapa viimeisimmät palkkatiedot tai maksamasi verot näppärästi ja nopeasti, ilman ylimääräisiä kirjautumisia tai salasanoja. eFina Mobiilin avulla palkkakuitit kulkevat aina mukanasi, käden ulottuvilla.

Mobiilipalkkalaskelman käyttö on näin helppoa: kirjaudu eFina-tunnuksillasi eFina Mobiiliin, avaa sivuvalikko ja valitse Palkat. Klikkaa sitten haluamasi palkkakausi ja saat palkkalaskelman puhelimesi ruudulle. Kokeile vaikka heti!

Samat tunnukset ovat käytettävissä myös eFina verkkopalvelussa (www.administer.fi), jossa käytettävissäsi on laajempi näkymä omiin palkkatietoihisi ja mahdollisuus päivittää mm. henkilö- ja osoitetietoja. Toiminto on käytettävissäsi eFinan kohdassa Omat palkat.

Tietosuoja-asetus ja palkkalaskelmien toimitus

eFina Mobiili palkka ja verkkopalvelu korvaavat sähköpostitse toimitettavan palkkalaskelman, koska EU:n tietosuojasäännös kieltää suojattavan tiedon välittämisen turvattomilla ja suojaamattomilla yhteyksillä. Myös perinteinen verkkopalkka on saatavilla: kun haluat pankkien verkkopalvelussa käytettävän verkkopalkan käyttöösi, ota yhteyttä omaan palkkayhteyshenkilöösi.

Uudeet eFina käyttäjät

Niille palkansaajille, joilla ei vielä ole eFina tunnuksia, toimitamme tunnukset mahdollisimman pian. Tunnuksilla työntekijä pääsee katselemaan vain henkilökohtaisia tietojaan sekä tekemään matka- ja kululaskuja. Ennen tunnuksien avaamista toimitamme yrityksen yhteyshenkilölle tiedotteen omat palkat -toiminnosta ja tunnuksien toimittamisesta. Pyydämme välittämään tiedotteen kaikille työntekijöillenne. Tarvittaessa voimme järjestää henkilökunnallenne koulutustilaisuuden toiminnon käyttämisestä.

 


eFina Mobiili

Päivitä eFina Mobiili uuteen versioon sovelluskaupassasi – ilmaiseksi, kuten aina – ja saat palkkalaskelmat vaivattomasti älylaitteeseesi!

eFina Mobiili

  • Skannaustoiminto: kuitit ja esim. ostolaskujen liitteet
  • Tuo kuitille lisätiedot kalenterista älykkäästi
  • Yrityksesi avainluvut graafisessa ja havainnollisessa muodossa
  • Palkkalaskelmat aina mukana
  • Helppo käyttää missä ja milloin vain
  • Luotettava ja tietoturvallinen käyttöliittymä
  • Toimii Apple-, Android- ja Windows-pohjaisilla mobiililaitteilla
  • Ilmainen
AppleStoreGoogle Play